Zanimljivosti

VRELA AKCIJA NA SVADBI MIJE BORISAVLJEVIĆ! Prštalo na sve strane, svatovi u transu, gledali samo u jednu stvar! (FOTO)

Mia Borisavljević je izgovorila sudbonosno "DA" svom dugogodišnjem partneru Bokiju Grujiću, a njihova svadba će se pamtiti.

12.07.2022 11:05

VRELA AKCIJA NA SVADBI MIJE BORISAVLJEVIĆ! Prštalo na sve strane, svatovi u transu, gledali samo u jednu stvar! (FOTO)
Tanjug/AP

Pevači Bojan Grujić i Mia Borisavljević već duže vreme su skladan par i roditelji dve devojčice, pa je javnost bila iznenađena kada je taj dvojac odlučio da sklopi brak u tajnosti. Taj estradno-emotivni dvojac je nedavno proslavio prvi rođendan i krštenje mlađe ćerke Tee, a istog dana su odlučili i da se jedno drugom zavetuju na večnu ljubav. Portal Srećna Republika vam otkriva kako su novipečeni mladenci izgledali, ko je privukao najviše pažnje na slavlju, ali i šta se tačno dogodilo kada je atraktivna Mia u prekratkoj venčanici odlučila da svog novopečenog supruga časti jednim vrelim plesom. Pritom, sve vreme je je u akciji pratila grupa zgodnih plesačica.    

Venčanju su prisustvovale mnoge ličnosti sa srpske estrade, od kojih su se neke i latile mikrofon, poput pevačica Višnje Petrović, Marine Visković i Katarine Grujić.

Ipak, Miji i Bokiju je svakako bilo najvažnije da pored njih budu njihove ćerke, a fotografija na kojoj ta četvoročlana porodica pozira, za svega nekoliko sati je pobrala više od 15 hiljada lajkova na Instagramu. 

FOTO: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll/miaborisavljevic/ bojanbokigrujic

Mia i Bojan nakon građanskog venčanja

Mlada je blistala, a za tu priliku je promenila čak 4 haljine. U crkvi je nosila prelepu belu venčanicu sa čipkom i tilom, na građanskom venčanju haljinu dugih rukava sa nabranom suknjom, a za samu proslavu je odabrala kratku i usku belu haljinu koja je naglasila njeno telo.

Četvrta haljina je bila sačinjena od trikoa i pufnaste baletske suknje, a Mia ju je nosila kada je sa plesnom trupom, specijalno za svog supruga, izvodila zavodljivi ples uz pesme američke pevačice Bijonse. Prštalo je na sve strane, a okupljeni gosti su bukvalno otvorenih usta posmatrali performans, dok je Boki sedeo na stolici nasred plesnog podijuma i oduševljeno gledao u svoju atraktivnu mladu. Mnogi su na mrežama prokomentarisali kako je nesvakidašnji mladin poklon mladoženji na samom venčanju bio poput najboljih umetničkih striptiz-performansa.         

FOTO: Printscreen/Instagram/visnja_official/ miaborisavljevic/ bojanbokigrujic

Mia u haljini za proslavu

FOTO: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll/miaborisavljevic

Mia izvodi zavodljivi ples za supruga

Suprug poznate pevačice je, pak, svojim modnim izborom podigao prašinu. Naime, na fotografijama nastalim nakon crkvenog venčanja vidimo da se Boki venčao u košulji raskopčanoj do pola grudi i u patikama, što deluje malo neobično i neprimereno za verski čin. Ipak, već na građanskom venčanju je imao priliku za popravni, koju je i iskoristio, jer se pojavio u klasičnom crnom odelu s prslukom i kravatom i u elegantnim crnim cipelama.

FOTO: Printscreen/Instagram/visnja_official/ marina_viskovic_official

Marina Visković peva u papučama

Mladoženja nije jedini koji je izazvao reakcije svojim izborom obuće. To isto je uradila i pevačica Marina Visković koja je na svadbi zapevala ni manje ni više nego u sportskim papučama, koje se nisu nimalo slagale sa njenom žutom mini haljinom. Ali, mora joj se odati priznanje što udobnost stavlja na prvo mesto.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)