Zanimljivosti

Jelena Đoković u klinču s princezom Kejt Midlton! OKRŠAJ NA TRIBINAMA! (FOTO)

Osim borbe na travnatom terenu, na tribinama Vimbldona se takođe odigravao žestoki modni duel dve dame koje ovih dana privlače pažnju, kako prisutnih gledalaca, tako i medija širom sveta.

09.07.2022 10:00

Jelena Đoković u klinču s princezom Kejt Midlton! OKRŠAJ NA TRIBINAMA! (FOTO)
FOTO: Tanjug/AP/ Starsport

Novak Đoković je još jednom obradovao svoje fanove širom sveta i plasirao se u finale teniskog turnira u Vimbldonu 2022. Ipak, ono čega možda nije svestan jeste da je, krčeći svoj put ka sedmom trofeju u Ujedinjenom Kraljevstvu, akcenat bacio na još jednu zvezdu, svoju suprugu Jelenu.

ta dama, koja svog muža zdušno i strastveno bodri sa tribina, fascinirala je sve modne znalce svojim izdanjima na jednom od najprestižnijih sportskih događaja na svetu, a ovog puta je koplja ukrstila ni manje ni više nego sa prvom damom britanskog stila, vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton.  

Naime, gospođa Đoković se u polufinalnom duelu u kom je glavna zvezda bio njen suprug pojavila u kombinaciji koja je naglasila njenu ženstvenu i mladalačku stranu. U plavo-beloj mini haljini na široke bretele A kroja, Jelena je izgledala kao devojčica. Ta izuzetno razigrana haljina je spreda zatvorena, ali je gola leđa sa mašnom čine zaista posebnom.

 

 

Uz elegantni beli šešir, veliku ceger-tašnu i bele patike, Jelena je izgledala kao prava dama iz Londona. Uz sada već prepoznatljive talase i mačkaste naočare, ona je pobrala sve simpatije na društvenim mrežama. Za svega nekoliko sati, fotografija ove odevne kombinacije na njenom Instagram profilu je nakupila više od 16 hiljada lajkova, a komentari su pljuštali na sve strane.

- Haljina ti je preslatka.

- Medić i tačka.

- Prelepa si.

- Izgleda kao tinejdžerka, tako je lepa.

S druge strane, ne baš tako davno, na tim istim tribinama se pojavila i zvanična kraljevska pokroviteljka ovog turnira, Kejt Midlton. Ona je sa svojim suprugom prisustvovala Novakovom četvrtfinalnom meču protiv Sinera, i to u haljini sa istom kombinacijom boja, plavo-belom. Prelepi strukirani midi komad sa kaišem podseća na kombinacije njene svekrve, pokojne princeze Dajane, budući da plavu osnovu krase krupne bele tufne. 

 

 

Uz tamne naočare za sunce, belu torbicu, bele sandale na štikle i biserne minđuše, ne može se poreći da je vojvotkinja ostala dosledna svom nepogrešivom damskom stilu. Ipak, ako se uzme u obzir da je ovo sportska manifestacija, moglo bi se reći da je izvedba Jelene Đoković možda i bolja, budući da predstavlja istinski primer sportske elegancije, zbog čega je mnogima u nekim trenucima pažnju više privuklo kako su se dame nosile na tribinama, nego sami mečevi.   

Ostaje nam samo da vidimo čime će nas lepa Jelena iznenaditi u velikom finalu. Od Novaka već znamo šta da očekujemo!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Suri

26.07.2022 10:13

Kejt u svakom trenutku izgleda kao velika dama, elegantna, odmerena, sve joj je na svom mestu.Jelena fura fazon zene devojcice i ispada tako obicno kao da je dosla sa zelenih livada na pogresno mesto u pogresno vreme.