Moda

ISKOPIRALA PRINCEZU DAJANU od glave do pete: KEJT ponovila svekrvinu kombinaciju i izazvala opšte ODUŠEVLJENJE!

Tufnice su uvek u modi, a vojvotkinja od Kembridža je dama koja im ostaje verna kroz godine! Pogledajte kako je supruga princa Vilijama odala počast svojoj pokojnon svekrvi.

21.06.2022 11:20

ISKOPIRALA PRINCEZU DAJANU od glave do pete: KEJT ponovila svekrvinu kombinaciju i izazvala opšte ODUŠEVLJENJE!
Tanjug/AP

Kejt Midlton važi za damu koja je uvek dobro stilizovana. Nikada previše provokativna, uvek u skladu sa trendom, ali ipak evergrin. Nije tajna da su njene odevne kombinacije često inspirisane stilom princeze Dajane, a najnovije izdanje sa trka Rojal Askot 2022. godine pokazuju koliko se vojvotkinja trudi da rekreira sada već legendaran autfit ledi Di iz 1988. godine. Portal Srećna Republika donosi kombinaciju koja je sve prisutne naterala da se dobro zagledaju u Kejt.

Naime, ona se na čuvenom konjičkom događaju pojavila u haljini sa smeđim tufnicama midi dužine, sa izraženim naramenicama, karnerom duž celog torzoa i kaišem oko struka. Radi se o komadu jedne od njenih omiljenih dizajnerki, Alesandre Rič, a haljina je evidentno inspirisana modom dama iz 80-ih godina.

Kejt se za ovu priliku odlučila da ponese i prelepe viseće dijamantske minđuše sa krupnim biserima koje su pripadale princezi Dajani. Za razliku od svoje pokojne svekrve, ona je odabrala smeđe antilop salonke dizajnera Đanvita Rosija, koje je uparila sa klač tašnicom u istoj nijansi.

Budući da je ova manifestacija poznata po ekstravagantnim šeširima, ni Kejt nije smela da zaostaje za konkurencijom, te se odlučila za smeđi šešir širokog oboda, čija se boja savršeno slagala sa bojom tufnica na njenoj haljini. Impresivni aksesoar je bio ukrašen belim cvetovima sa biserima.

Podsetimo se, princeza Dajana se na tom istom mestu pojavila u veoma sličnoj kombinaciji 1988. godine. Njena haljina je bila dužine do kolena i nešto pripijenija uz telo. Ta sada već istorijska toaleta bila je delo dizajnera Viktora Edelstina, a imala je belu osnovu i teget tufnice, piše portal pagesix.com.

Ledi Di je haljinu uparila sa šeširom u istom dezenu i teget-belim salonkama. Minđuše koje je nosila su bile slične onima koje je Kejt odabrala, sa visećim biserom i draguljima, a pored njih, stavila je i bisernu ogrlicu. Posmatrano iz ove perspektive, reklo bi se da se moda za 34 godine baš i nije mnogo promenila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)