Zanimljivosti

DRAGANA MIĆALOVIĆ kao LEJDI DI: Srpska zvezda u autfitima PRINCEZE DAJANE! (FOTO)

Mlada glumica koja u poslednje vreme privlači sve više pažnje svojim ulogama i lepotom je modnu inspiraciju pronašla u dami koja je po mnogima bila i ostala ikona stila.

06.06.2022 15:00

DRAGANA MIĆALOVIĆ kao LEJDI DI: Srpska zvezda u autfitima PRINCEZE DAJANE! (FOTO)
ST/D. Kadić/Tanjug/AP

Sestra poznate srpske glumice Slobode Mićalović, Dragana, je nesumnjivo lepa devojka, ali tome se i ne treba čuditi. Samo se prisetite da je čuvena Boba proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu i biće vam jasno da genetika nije mogla da zakaže ni kog najmlađeg člana ove glumačke familije.

Ono što smo tek skoro imali prilike da vidimo je njen lični stil i pečat, koji malo koga ostavlja ravnodušnim. Glumica Dragana Mićalović na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije svojih odevnih kombinacija, a portal Srećna Republika vam donosi 3 njena autfita inspirisana stilom Lejdi Dajane. Pa da vidimo kako to radi lepa Gaga.

1. Crno-beli svet

Njen najnoviji autfit sa humanitarne predstave za decu nastradalih srpskih rudara je privukao veliku pažnju. Bela široka haljina sa velikom crnom mašnom je mnogima zapala za oko, a oni koji su upućeni u stil princeze Dajane znaju da je i ona ponela sličnu toaletu.

2. Povratak 80-ih

Tačkice i tufne su dezen koji nikada na izlazi iz mode, a upečatljive kragne i naramenice su nedavno doplovile u savremenu garderobu, pravo iz 80-ih godina i to putem stilskog vremeplova.

Gaga se odlučila za belu haljinu sa krupnim crnim tufnama, puf rukavima, predimenzioniranim okovratnikom i spuštenim strukom. Ovakve krojeve je i Lejdi Di obožavala i rado nosila.

 

 

3. Narandžasto, pa na tufne

 

 

Još jedna od modnih bravura lepe Srpkinje uključuje smelu narandžastu haljinu otvorenih leđa, koju krase sitne bele tufne. Vrlo sličan autfit, u vidu sako-haljine, je pre nje nosila princeza Dajana.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)