Zanimljivosti

PRINCEZE UDARILE JEDNA NA DRUGU! Megan i Kejt se pojavile u istim kreacijama, kojoj bolje stoji?

Mediji ne prestaju da bruje o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl, a sada se spekuliše i o tome da li se njih dve međusobno kopiraju kada je u pitanju stil oblačenja.

20.06.2022 13:00

PRINCEZE UDARILE JEDNA NA DRUGU! Megan i Kejt se pojavile u istim kreacijama, kojoj bolje stoji?
Prntscrn/YouTube/ Top News 24h

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija koji nosi i titulu vojvode od Saseksa, odavno je zaratila sa celom kraljevskom porodicom, o čemu je brujao čitav svet, a i o njenom navodno lošem odnosu sa jetrvom Kejt Midlton spekulisalo se mesecima unazad.

Čini se, međutim, da je taj odnos dostigao tačku pucanja nedavno kada su Marklova i princ Hari posle dužeg vremena zajedno došli u London kako bi prisustvovali proslavi jubileja kraljice Elizabete II - 70 godina provedenih na tronu Ujedinjenog Kraljevstva. Budući da razlike nisu premošćene, a da se par Megan-Hari ekspresno vratio u SAD, mediji nisu prestajali da bruje o tome šta se dešavalo iza kulisa. 

U moru tema o odnosima Saseksovih i Kembridžovih, to jest princa Harija i Megan Markl sa princom Vilijamom i Kejt Midlton, nisu izostale ni one koje su se bavile pokušajima Marklove da u oblačenju nekako parira svojoj, složili su se mnogi, znatnije elegantijoj i sofisticiranijoj jetrvi. 

- Odavno je jasno koliko se Megan trudi da postigne eleganciju kakvu ima Kejt - glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara na britanskim portalima. 

A zatim se dogodilo i nešto što je pokazalo da je to i te kako istina budući da su se pojavile fotografije na kojima se vidi da princeze nose skoro identičnu haljinu, pa su se fanovi kraljevske porodice zapitali koja je u stvari koju iskopirala. 

Kejt se u crnoj čipkanoj haljini specifičnog kroja pojavila pre osam godina na Royal Variety Performance-u, dok ju je Megan, potpuno neočekivano, ponela dve godine ranije. Jedina je razlika u tome što ju je ona nosila u nešto kraćoj varijanti, a i što je haljina vojvotkinje od Kembridža kreacija Diane von Furstenberg's Zarita.  

Kejtina haljina je do vrata zatvorena i sašivena je od crne, neprovidne čipke, dok su dugački rukavi urađeni u providnoj varijanti.  

Kao dodatak celom autfitu Kejt se odlučila za elegantnu šljokičastu crnu tašnicu i viseće dijamantske minđuše, dok je kosu vezala u opuštenu punđu. Što se tiče šminke odlučila se za svedeniji "smouki ajs" i karmin u boji kože uz rumenilo koje je osvežilo njeno lice.

Haljina se očigledno veoma dopala Vojvotkinji od Kembridža budući da ju je nosila još dvaput.

Drugi put ju je obukla mesec dana kasnije na venčanju prijateljice u u zapadnom Londonu. Haljinu je ponovo iskombinovala sa crnom tašnicom, a budući da je venčanje bilo u decembru, ogrnula se zelenim kariranim šalom.

Treći put ju je nosila 2017. godine na gala večeri u čast najnovijeg projekta Centra Ana Frojd. Ovog puta jedini izmenjeni detalj bila je autentična narukvica i puštena kosa s loknama.

Skoro identičnu haljinu, samo kraću verziju, ponela je i Megan Markl pre nego što je postala član kraljevske porodice.

Ona je pustila svoju dugu gustu kosu i elegantni komad odeće uparila s cipelama u boji kože i sa zlatnom narukvicom u boho stilu. 

Fanovi nisu propustili priliku da prokomentarišu obe dame.

- Kejt je prava princeza od samog početka -

- Megan je lepša, volim njenu očaravajuću lepotu -

- Obe izgledaju zapanjujuće -

- Svaka ju je ponela na poseban način, ali obe su divne - samo su bile neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)