Zanimljivosti

KOMBINACIJA OD MILION DOLARA! Šta mislite, koliko koštaju ove cipele Jelene Đoković?

Trava na Vimbldonu gori, što od vrućine, što od dobrih mečeva. Ali ni situacija na tribinama nije ništa manje uzavrela. Pogledajte kako je Jelena Đoković podgrejala atmosferu svojim autfitom!

30.06.2022 15:00

KOMBINACIJA OD MILION DOLARA! Šta mislite, koliko koštaju ove cipele Jelene Đoković?
Tanjug/J. Ivanović

Teniski turnir u Vimblodonu je revija vrhunskog tenisa, ali i visoke mode. Na terenu su igrači primorani da nose belo, ali to nikako ne sprečava njihove navijače da pokažu svoje maestralne odevne kombinacije. Iako ne važi za nekoga ko voli da se oblači ekstravagantno, Jelena Đoković i te kako ima stilske momente za pamćenje. Portal Srećna Republika vam donosi najnoviju modnu kombinaciju gospođe Đoković, a vi pokušajte da pogodite koliko koštaju njene cipele.

Naime, lepa supruga Novaka Đokovića se odlučila za jednostavnu belu majicu i pantalone, a kombinaciju su posebnom učinili detalji. Ona se odlučila za jarko crveni kardigan koji je ogrnula preko ramena i popularne mokasine u toj istoj boji. Upravo su ove cipele hit sezone, a Jelena se odlučila za model jednog popularnog brenda, koji košta skoro 1.000 evra.

Ona je čak pronašla i automobil u istoj boji i uslikala se isped njega. Ipak sve jeste u detaljima. Ono što su mnogi pohvalili je i njena kosa, koja je na slici izrazito talasasta. Naime, svi znaju da Jelena obožava da nosi pletenice, a njena frizura na Vimbldonu je vrlo verovatno nastala kada je rasplela iste. Jelena nije ispravljala svoju kosu, a njenu griva na slici je mnoge oduševila.

Ova fotografija je za manje od 12 sati dobila skoro 20 hiljada lajkova, a komentari ispod slike su samo pljuštali.

- Kovrdže ti baš lepo stoje, mama - napisala je bivša supruga Borisa Bekera, Lili.

- Najlepša žena na tribinama danas - prokomentarisao je jedan fan.

- Čak je i sunce izašlo da te pozdravi danas - rekao je drugi pratilac.

- Nole ima prelepu ženu - zaključuje fan četvrtom komentaru.

Naš Nole je vatreni navijač Crvene zvezde, te mu je svakako bilo drago da svoju suprugu vidi kako ga sa tribina bodri u bojama njegovog omiljenog kluba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)