Zanimljivosti

GORI NA VIMBLDONU! Na tribinama svi gledaju samo u NJIH!

Upravo one se zavrtele pamet svih posetilaca čuvenog teniskog turnira na travi!

29.06.2022 18:00

GORI NA VIMBLDONU! Na tribinama svi gledaju samo u NJIH!
Tanjug/AP

Iako su do nedavno žene i devojke fudbalera smatrane za najveće lepotice, izgleda da su im lepše polovine svetski poznatih tenisera ipak preuzele titulu. Umesto u bravure na travi, posetioci prestižnog turnira sa velikom pažnjom posmatraju lepe dame koje da tribina bodre svoje jače polovine. Portal Srećna Republika vam predstavlja 5 najatraktivnijih partnerki igrača belog sporta

1. Eugenija di Martino

 

 

Ova ubitačna plavuša ima 27 godina i devojka je argentinskog tenisera Dijega Švarcmana, 15. igrača na ATP listi. Zajedno su od 2019. godine, a ova argentiska manekenka i glumica voli da putuje sa svojom jačom polovinom i da objavljuje fotografije sa njihovih avantura. Takođe, Eugenija često ima običaj da svom dragom izjavljuje ljubav baš putem društvene mreže Instagram. 

2. Kejti Bulter

 

 

Ova 25-godišnja lepotica iz Britanije je i sama teniserka, tako da joj se veza sa kolegom iz Australije, Aleksom de Minaurom, desila na radnom mestu. Ona je u sa 27. igračem na ATP listi u vezi od 2021. godine, a ko god je rekao da posao i zadovoljstvo ne treba mešati očigledno nije upoznao njih dvoje.

3. Kostin Haci

 

 

Ova 22-godišnja psihološkinja i influenserka je u vezi sa čuvenim australijskim teniserom Nikom Kirijosom. Lepa i sićušna crnka je sa 45. igračem na ATP listi zvanično u vezi od decembra 2021. godine, ali ako je suditi po njenom Instagram nalogu koji je prepun njihovih zajedničkih slika na kojima se ljube i grle, izgleda da je njihova ljubav baš jaka i ozbiljna.

4. Ebi Kveri

 

 

Ova 34-godišnja američka manekenka je supruga 157. tenisera sveta, Amerikanca Sema Kverija. Zajedno imaju dvojicu sinova, a ova lepa plavuša je pre ulaska u bračne vode bila profesionalni model za donji veš, te su se mnogi poznati brendovi otimali za nju. Tada je radila pod devojačkim prezimenom Dikson. Zajedno su od 2015. godine.

5. Jelena Đoković

 

 

Naravno, najbolje smo ostavili za kraj. Jelena Đoković, devojačko Ristić, je sa trećim teniserom sveta Novakom Đokovićem u braku od 10. jula 2014. godine, a zajedno su još od srednjoškolskih dana. Jelena (36) je ima doktorat iz oblasti menadžmenta, mama je Stefana i Tare, ali i globalna direktorka fondacije “Novak Đoković”. Lepota, pamet i plemenitost na jednom mestu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)