Zanimljivosti

Biković u aferi "PODMIĆIVANJE"? Glumac pokrenuo lavinu na društvenim mrežama!

U filmovima mu riskantni potezi s druge strane zakona nisu strani, ali evo kako se atraktivni glumac izborio s takvim izazovom u stvarnom životu.

25.06.2022 16:00

Biković u aferi "PODMIĆIVANJE"? Glumac pokrenuo lavinu na društvenim mrežama!
Tanjug

Glumac Miloš Biković redovno uspeva da izazove opšte oduševljenje svojih pratilaca na društvenim mrežama. Njegove fotografije i snimci privlače pažnju i tope srca lepšeg pola, a komične objave za sekundu izazovu salve smeha.

Jedna od njegovih poslednjih objava na Instagramu je ipak malo drugačija, a portal Srećna Republika vam otkriva koga je to zgodni glumac pokušao da podmiti.

Naime, on je nedavno objavio Instagram stori koji otkriva njegov "opaki" plan. Pomalo zabrinut, on gleda u stranu i namerava da nekoga u svojoj blizini podmiti. Svi se pitaju šta to Miloš silno želi kada je spreman da se oda korupciji kako bi postigao svoj cilj. Mora da je nešto krupno, svi zaključuju.

instagram stories/printscreen- bikovic

Glumac Miloš Biković u dilemi

A onda se dešava preokret. Bacate pogled na njegov Instagram profil i vidite snimak Bikovića pored kog sedi preslatki pas s lopticom u ustima koju očigledno nema nameru da ispusti. Glumac je uporno pokušavao da je otme od kuce, ali ona nije popuštala.

Pas zbunjeno gleda u Miloša, kao da mu nije jasno šta sad taj čovek želi i zašto se toliko trudi da mu uzme igračku koja očigledno nije namenjena njemu. Izgleda da nije bilo drugog rešenja za ovaj “imovinski” sukob, te je Miloš zatražio savet svojih pratilaca kako bi se konačno dokopao dugo željene loptice.

On ih je, naime, upitao čime bi mogao da podmiti tvrdoglavog psića.

instagram stories/printscreen- bikovic

Miloš Biković i pas

Ne znamo kako se spor razrešio, ali se iskreno nadamo da su glumac i njegov četvoronožni prijatelj pronašli neki kompromis. I kuca sita, i sve loptice na broju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)