Zanimljivosti

MILOŠ BIKOVIĆ na velikim MUKAMA: Oči u oči sa PROTIVNIKOM!

Popularni srpski glumac je naišao na prepreku, pa potražio pomoć od svojih fanova!

07.06.2022 20:10

MILOŠ BIKOVIĆ na velikim MUKAMA: Oči u oči sa PROTIVNIKOM!
Tanjug

Mladi srpski glumac Miloš Biković je poznat kao neko ko vodi računa o izgledu i zdravlju, ali se ispostavilo da ima i slabu tačku. Portal Srećna Republika otkriva koji ga je to protivnik naterao da pomoć potraži od svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Naime, ovaj poznati lepotan je na svoj Instagram stori objavio fotografiju na kojoj tugaljivo gleda u kolačić na svom stolu, koji ga je bacio na ozbiljnu dilemu. Ova nedumica je toliko namučila Miloša, da on prosto nije mogao da se odluči da li ga podlegne slatkom iskušenju ili da se drži stroge discipline.

Instagram stories/printscreen-bikovic

Glumac Miloš Biković u dilemi

Kako bi ovu svoju „muku“ rešio, objavio je i anketu za svoje pratioce, kako bi ga oni posavetovali da li da kolačić pojede ili da mu odoli. Naravno, fanovi su mu izašli u susret i glasali i to vrlo ubedljivo. Čak 85 odsto njih je Bikovića posavetovalo da slatkiš smaže. Sa druge strane, 15 posto glasača je apelovalo na njegovu disciplinu.

Instagram stories/printscreen-bikovic

Fanovi pomažu Milošu Bikoviću da razreši dilemu

Još ne znamo kako se ova saga završila i da li je Biković poslušao preporuke svojih fanova. Jedno je sigurno, uz sve napete akcione scene koje snima, sasvim smo sigurni da bi ovaj kolačić sagoreo za tren oka. Ipak, samo jednom se živi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)