Zanimljivosti

OVU haljinu obavezno ponesite na more! Pogledajte kako je nosi MILICA MANDIĆ!

U jeku godišnjih odmora, svaka žena se pita šta da ponese na more, ova haljina mora da se nađe u vašem koferu!

29.06.2022 14:00

OVU haljinu obavezno ponesite na more! Pogledajte kako je nosi MILICA MANDIĆ!
youtube/printscreen- K1 Televizija

Ukoliko ovog leta želite da zablistate na moru, za to će vam trebati i prava letnja haljina. Ima li boljeg načina da svima pokažete svoj preplanuli ten i zanosne obline od lagane midi haljine na bretele sa cvetnim uzorkom? Portal Srećna Republika vam otkriva kako je najlepša srpska tekvondistkinja Milica Mandić ponela ovaj komad.

Naime, Milica Đuričić, kako se nakon udaje preziva naša šampionka, se trenutno nalazi na Mikonosu sa svojim suprugom Markom. Ovaj prelepi par je nedavno objavio fotografije sa svog letovanja, a svima je pažnju privukla upravo prelepa Milica i njena haljina. Lagani letnji komad na bretele oduzima dah, a nešto dublji dekolte savršeno ističe Miličinu zanosnu figuru i potamneli ten.

Lepa bivša sportistkinja je ovu haljinu ponela u kežual stilu, te ju je iskombinovala sa belim patikama i ružičastom torbicom. Crveno-zeleni cvetići na beloj osnovi haljine su se idealno složili sa belom obućom i kontrastnom roze tašnicom. Malo nakita u boji srebra i Miličin zarazni osmeh su upotpunili ovu prelepu sliku.

Ipak, čini se da Milici najbolje od svega stoji brak. Njen suprug i ona objavili su zajedničku sliku na kojoj zaljubljeno gledaju jedno u drugo, a upravo ova fotografija je pobrala sve simpatije na društvenoj mreži Instagram. Uz 11 hiljada lajkova i more srca, plamičaka i komentara kako su prelep par, čini se da ovi supružnici i nekadašnje kolege sijaju jedno pored drugog!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)