Zanimljivosti

OBUKAO SE KAO ŽENA, široke strukirane pantalone i šarena košuljica! Nekada najpoželjniji muškarac ZAPREPASTIO stajlingom u Parizu! (FOTO)

Iako ga mnogi smatraju jednim od najzgodnijih i najstilizovanijih muškaraca na planeti, izgleda da je Džastin Timberlejk malo zalutao na modnom putu.

27.06.2022 17:00

OBUKAO SE KAO ŽENA, široke strukirane pantalone i šarena košuljica! Nekada najpoželjniji muškarac ZAPREPASTIO stajlingom u Parizu! (FOTO)
Tanjug/AP

Događaji poput nedelja mode služe da bi se lansirali novi trendovi, ali i da bi se poznati i slavni okupili i svima prikazali svoj jedinstveni stil odevanja. Međutim, neki u tome uspeju, dok se neki baš i ne snalaze najbolje u tim izazovima. Portal Srećna Republika vam donosi pariski modni fijasko pevača Džastina Timberlejka i njegove supruge, glumice Džesike Bil.

Naime, par se pojavio na crvenom modnom tepihu uoči modne revije i iste sekunde su privukli pažnju svih. Na veliku žalost okupljenih, ono što su mogli da vide bilo je sve samo ne spektakularno. Poznati pevač, koji je donedavno smatran jednim od najpoželjnijih muškaraca na planeti, pojavio se u kariranoj košulji brenda „Luj Viton“, koja je očigledno bila inspirisana modom sedamdesetih godina. Uz ovu košulju pomalo jeftinog izgleda, pevač je više ličio kao da je komad našao u ormaru svog tate, pri čemu su boje toliko jarke i nepovezane, da je teško zamisliti da tako nešto ikome dobro stoji. Mnogi su se, pritom, složili da bi takva košulja više pristajala nekoj dami.   

Ipak, to nije najgori deo Džastinovog autfita. Kada spustite pogled, primetićete najčudniji par pantalona koje je iko ikada poneo. Za. kako se čini, tri broja veći model, umesto kaiša ima vrpcu i nazubljeni porub na nogavicama, baš kao pojedini ženski modeli popularni ove sezone. Svemu posebnu čar daje biserna ogrličica koju je pevač prebacio preko košulje, tako da "diskretno" "upotpunjuje" čitav utisak.    

S druge strane, glumica se pojavila u autfitu koji podseća na modernog gladijatora. Gornji deo je najviše ličio na štitnike za ramena koje nose igrači američkog fudbala, dok je kožna suknja delovala kao mešavina kilta i nečega što bi nosili borci sa životinjama u antičkom Rimu.

Naravno, ta kakofonija neukusa poznatog para nije prošla nezapaženo kod njihovih fanova, te su svi redom krenuli da zbijaju raznorazne šale.

- Brate, znaš i sam da te pantalone moraju da idu - napisao je jedan fan u komentarima.

- Džastin Timberlejk je obukao pantalone moje babe - našalio se drugi.

- Jel bilo muških? - zapitao se treći fan.

- Te pantalone izgledaju odvratno - rekla je jedna pratiteljka.

- Volela bih da uskladite odeću kada se negde pojavljujete zajedno. Džesika nosi jedan stil odeće, a ti sasvim drugi - prokomentarisala je jedna žena.

- Ovako se oblačiš kada ti je sve ostalo na pranju - stoji u još jednom od komentara. 

- Iskreno, oboje izgledate kao klovnovi - zaključio je poslednji fan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)