Moda

VIP dame odlepile za bojom leta 2022: Viđate je na svakom koraku, OBOŽAVAJU JE i Dženifer Lopez i Pipa Midlton!

Tople dane pred nama će obeležiti boja koja se poslednjih nekoliko sezona polako šunja ka vrhu. Odaberite svoj komad u omiljenoj nijansi.

23.06.2022 21:30

VIP dame odlepile za bojom leta 2022: Viđate je na svakom koraku, OBOŽAVAJU JE i Dženifer Lopez i Pipa Midlton!
shutterstock.com

Ukoliko se osvrenete oko sebe na ulici ili malo bolje zagledate izloge poznatih butike, preplaviće vas more ZELENILA koje ćete ugledati. Hit boja ove sezone je zastupljena u svim svojim nijansama od neonskih tonova do zagasitog maslinastog kolorita.

Portal Srećna Republika otkriva koje poznate dame su se nedavno odlučile da oplemene svoj garderober ovom trendi bojom.

1. Paris Hilton

Starleta Paris Hilton se odlučila za šljokičavu haljinu jarke zelene boje, sa šlicem do butine. Nju je uparila sa bež salonkama i ogromnim tamnim naočarima.

2. Pipa Midlton

Ova trudnica se pojavila u širokoj trava zelenoj haljini, koja je nabrana na torzou, a po njenom slatkom osmehu izgleda da joj ovaj trend baš prija.

3. Šarliz Teron

Prelepa južnoafrička glumica se na dodeli nagrada „Zlatni globus“ pojavila u dugačkoj crno-zelenoj haljini, a njen odabir je očarao sve prisutne na crvenom tepihu.

4. Vojvotkinja od Kembridža

Kejt Midlton je nedavno na jednoj manifestaciju u Londonu ponela haljinu flaša zelene boje, koju je uparila sa tamnozelenim salonkama i torbicom.

5. Dženifer Lopez

Džej Lo se odlučila za nešto svetliju nijansu maslinaste boje, koja se idealno slaže sa njenim prelepim vereničkim prstenom. Ovoj dami je zelena omiljena boja, a budući da latino diva ima maslinasti ten, zagasitiji tonovi ove boje joj pristaju kao druga koža. Uz bež kaubojski šešir i braon sandale na debelu štiklu, čini se da je poznata pevačica već odabrala svoj omiljeni autfit leta.

6. Princeza Šarlin od Monaka

Šarlin Vitstok je svoj visoki stas i svetli ten naglasila širokom haljinom na jedno rame u trava zelenoj boji, a celu kombinaciju je dodatno začinila savršenim zlatnim sandalama i nakitom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)