Zanimljivosti

CRNA ŽENO, ŠTA TI JE TO MEĐU NOGAMA? Poznata pevačica ZGRANULA JAVNOST svojim najnovijim scenskim izdanjem!

Iako je svima već poznata po svojim egzibicijama sa minijaturnim suknjama i provokativnim nastupima, čini se da je sada otišla predaleko.

18.06.2022 17:05

CRNA ŽENO, ŠTA TI JE TO MEĐU NOGAMA? Poznata pevačica ZGRANULA JAVNOST svojim najnovijim scenskim izdanjem!
Tanjug/AP

Kada je 90-ih godina prošlog veka zasijala na pop-nebu, svi su mislili da će uvek ostati tako slatka i čedna. Ipak, izgleda da je pevačica Kristina Agilera odlučila da igra na kartu "šok-terapije", pa se u nastavku svoje karijere često odlučivala za smelije stajlinge poput burlesknog ili kabaretskog. Ovoga puta, ta poznata dama je svoje mnogobrojne fanove neprijatno iznenadila nedavnim autfitom na jednom javnom nastupu, a portal Srećna Republika vam otkriva o čemu se radi.

Naime, Agilerova se na bini jednog festivala pojavila u izdanju koje niko od nje nije očekivao. U zelenom kostimu sa metalnom pločom na grudima, veštačkim mišićima od pene, mrežastim čarapama i crnim plastičnim čizmama, pevačica je ličila na strip junaka Hulka - čoveka koji se, kada je besan, pretvara u ogromno zeleno čudovište. Kristini na tom nastupu nisu išli na ruku ni kilaža ni figura, budući da se pojavila u kostimu koji je na njoj pucao, sa vidnim viškom kilograma i natečenim licem.

Da stvar bude ekstremnija, pevačica je na sve te cirkone i boje na sebe okačila i seksualno pomagalo opasano ispod struka. U pitanju je veliki zeleni dildo optočen kristalima, koji je bio i anatomski precizan budući da su se iza njega nazirali i zeleni testisi, takođe prekriveni zelenim draguljima. 

Naočare sa kristalima, kojima je skrivala pogled, bile su samo još jedan od svetlucavih detalja na njenom stajlingu.

Reakcije zgranutih fanova samo su pljuštale, te su mnogi napisali da ona baš uživa u tome da izaziva polemike svojom pojavom.  

- Ume da razbesni svoje fanove i nakon 20 godina - napisao je jedan korisnik Tvitera. 

Druga korisnica je bila oštrija. 

- Očajnički se trudi da i dalje ostane relevantna u šou-biznisu - navela je ona, dok je još jedna vidno šokirana dama uvredila pevačicu. 

 - Kakva je ovo boleština? Čista dekadencija - zaključila je ona.

Agilerova je sa pratećom plesnom trupom i pevačicom Kim Petras tokom nastupa simulirala i scene oralnog seksa i masturbacije, pa je mnogima ta predstava bila krajnje upitna i nepotrebno vulgarna.  

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Van Halen

18.06.2022 08:36

Ovaj svet je otisao dodjavola. Demonsko lice covecansta je sve jasnije vidljivo. Zena koja ima takav glas, da dozvoli da od sebe napravi nakazu je ravno samoubistvu. Licno, nikada vise ne zelim da slusam ovu nakazu.