Zanimljivosti

Nataša Bekvalac gola u liftu!! Pokazala BAŠ SVE, da li biste se vi usudili da ovako izađete među ljude? (FOTO)

Novosadska Barbika je najnovijim objavama na Instagramu zapalila društvene mreže!

17.06.2022 11:10

Nataša Bekvalac gola u liftu!! Pokazala BAŠ SVE, da li biste se vi usudili da ovako izađete među ljude? (FOTO)
Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Nataša Bekvalac je neko ko vodi računa o svom izgledu i trudi se da ne ponavlja odevne kombinacije na javnim nastupima. Pored toga, vodi računa o originalnosti svojih autfita, pa smo tako svi imali prilike da se uverima u neka njena ekstravagantna izdanja. Ipak, čini se da je sada pomerila baš sve granice imajući u vidu u čemu se pojavila na jednom nedavnom nastupu.

Portal Srećna Republika vam otkriva šta je sve to njena publika mogla da vidi budući da je odlučila da malo toga sakrije. 

Nataša je na svom Instagram storiju objavila fotografiju u liftu na kojoj u jednoj ruci drži sočan hamburger i pozira fotografu. Ipak, ono što svakako privlači mnogo više pažnje jeste ono što pevačica ima na sebi, ili bolje reći NEMA. Ona je, naime, "odevena" od glave do pete u takozvano golo odelo”, sačinjeno od prozirnog materijala u boji kože, gaćicama koje prekrivaju intimnu regiju i kristalima koji strateški skrivaju samo centralni deo grudi.

Instagram stories/printscreen-bekvalceva

Nataša Bekvalac u liftu

Plavokosa pevačica je sve to začinila upadljivom šminkom na očima, ravnom frizurom i neutralnim karminom, pa je pored fotografisanja, odlučila da se u ovom izdanju pojavi i na nastupu. Publika je imala priliku da vidi Natašu skoro pa golu, a sigurni smo da se pripadnici muškog pola nimalo nisu bunili.

Instagram stories/printscreen- themerzudin/bekvalceva

Nataša Bekvalac u na nastupu

Ako se sudeći po atmosferi, popularna Novosađanka je publiku potpuno razgalila i to uprkos providnom kombinezonu, u kojem bi i najmanji nepromišljeni pokret rezultirao prikazivanjem bukvalno svega što taj komad odeće prikriva.

Nataša se nije libila ni da zaigra ni da skoči, a inače, po njenoj liniji bi se dalo zaključiti da onaj hamburger sa početka teksta ipak nije ona pojela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)