Zanimljivosti

MERLIN SA ATRAKTIVNOM PLAVUŠOM, par se držao za ruke, svi su gledali samo u njih! Mlađa je 23 godine!

Poznati pevač je na jednu svečanu manifestaciju došao u odličnom društvu, pa je privukao mnoge poglede radoznalih!

09.06.2022 10:00

MERLIN SA ATRAKTIVNOM PLAVUŠOM, par se držao za ruke, svi su gledali samo u njih! Mlađa je 23 godine!
Vladimir Lukić

Dina Merlina (59) svi znamo po glasu i zaraznim, ali emotivnim pesmama. Čuveni bosanski kantautor je otpevao mnoge hitove kojima popularnost ni danas ne jenjava i napisao neke od najčuvenijih balada za mnoge svoje kolege širom regiona.

Njegova karijera je do dan danas zadržala uzlaznu putanju, budući da njegovi hitovi i danas pobiraju prestižne nagrade. Portal Srećna Republika otkriva ko je poznatom muzičaru bio pratnja na dodeli jednog prestižnog priznanja.

U centru pažnje

Naime, Dino Merlin se na crvenom tepihu pojavio sa plavušom upečatljivog izgleda i njih dvoje su pozirali fotografima držeći se za ruke. Atraktivna dana je nosila talase u platinastoj kosi i mačkaste crne naočare preko očiju, a kada ih je uklonila, svi su videli da je to slovenačka kantautorka Senidah (37). Upravo je njihova duetska pesma “Dođi”, za koju je Dino Merlin pisao muziku i tekst, osvojila prestižnu nagradu za najbolji duet na jednoj manifestaciji.

Harmonija na crvenom tepihu

Sve oči su bile uprte u ovaj dvojac, i to sa dobrim razlogom. Kolege su odlučile da upare odevne kombinacije za ovu prigodu, te se pevač pojavio u crnom odelu sa crvenom košuljom kojom je dominirao zebrasti uzorak. Senidah je pak oduzimala dah u crnoj korset haljini sa izraženim dekolteom i visokim šlicem, a svoj izgled je dodatno začinila mrežastim čarapama, upadljivim visećim minđušama i neobičnom svetlucavom torbicom.

Iako pripadaju različitim muzičkim erama i deli ih 23 godine razlike, glasovi dvoje umetnika u njihovoj duetskoj numeri čine savršeni spoj, a taj sklad su uspeli da prenesu i na svoje pojavljivanje na crvenom tepihu, te su mnogima baš oni bili glavna atrakcija ovog događaja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Ivan

16.06.2022 21:13

Da i On nešto umoči pre nego što crkne