Zanimljivosti

DŽEJ LO u suzama zbog BENA AFLEKA? Evo zašto se latino diva rasplakala pred SVIMA!

Dženifer Lopez nije mogla da ostane revnodušne tokom dodele MTV filmskih i televizijskih nagrada u Santa Monici, kada joj je uručeno priznanje za zvezdu generacije.

06.06.2022 23:00

DŽEJ LO u suzama zbog BENA AFLEKA? Evo zašto se latino diva rasplakala pred SVIMA!
Tanjug/AP

Svako voli da bude nagrađen za svoj trud i radi, ali se čini da poznate face to doživljavaju malo dramatičnije od nas ostalih. Portal Srećna Republika otkriva emotivnu reakciju čuvene Džej Lo na jedno od najvećih priznanja u njenoj karijeri, ali i govor koji je mnoge ostavio bez daha.

Naime, 51-godišnja pevačica i glumica je dobitnica prestižne MTV-jeve filmske nagrade Generacije, a ona je tokom uručivanja slavnog trofeja iskoristila priliku da na simpatičan način pozdravi svog budućeg muža, glumca Bena Afleka.

Mlada glumica Vanesa Hadžens joj je uručila nagradu “Generation gong”, a zatim se povukla sa pozornice dok je publika posmatrala retrospektivu najpoznatijih filmskih uloga koje je Džej Lo odigrala tokom godina. Kako se snimak bližio kraju, latino diva je iskoristila priliku i kroz suze radosnice se zahvalila svim divnim ljudima sa kojima je imala čast da radi. Dženifer Lopez je tom prilikom rekla sledeće:

- Dobri ste koliko i ljudi sa kojima radite i ako imate sreće oni vas čine još boljim. Hvala ljudima koji su mi podarili ovaj život, ljudima koji su mi pružili radost i onima koji su mi slomili srce. Oni koji su bili iskreni i oni koji su me lagali. Hvala razočarenju i neuspehu što ste me naučili da budem jaka i mojoj deci što su me naučili da volim.

Nakon što je njen govor izazvao ovacije publike, ona je dodala:

- Želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi rekli u lice i iza leđa da ja nisam za ovo, zaista mislim da sve ovo ne bih postigla bez vas. Čast mi je što mogu da se povežem sa publikom i svima vama, i zbog vas ću nastaviti da opravdavam ovo poverenje koje ste mi ukazali dok god sam tu. Hvala Vam mnogo. A Benu i svima kod kuće poručujem da me sačekaju da zajedno večeramo. Dolazim do 7!

Ovo nije bilo jedino priznanje koje je Džej Lo ponela sa sobom nakon te večeri. Naime, njoj su prethodno uručene “Zlatne kokice” za najbolju filmsku pesmu. Ona je u svom govoru rekla publici da nije očekivala nagradu za kompoziciju “On My Way” iz njenog filma “Marry Me” (“Ti si taj”), ali je objasnila da je ta pesma njoj vrlo bliska i lična, piše portal Miror

- Pesma govori o veri i verovanju u sebe na svakom koraku vašeg životnog puta. Čak i ono što vam izgleda kao greška, i to je samo korak na vašem putu od žute cigle. Toliko me raduje što vam je ta poruka dirnula srca - zaključila je diva, koja je na dodeli izgledala spektakularno.

 

 

Ona je za ovu priliku odabrala dugu crnu pripijenu haljinu brenda “Mônot”, koja je izmamila uzdahe mnogih. Dubok dekolte stisnut kožnim korsetom i izrezi na pripijenom donjem delu u visini kukova su samo istakli zanosne obline Dženifer Lopez.  Uz crnu kožnu torbicu i dijamantski nakit kojim je začinila ovu kombinaciju, diva je bukvalno blistala, a njena duga puštena talasasta kosa je zanosno vijorila na kalifornijskom povetarcu.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)