Šminka

MANIKIR DŽENIFER LOPEZ ZALUDEO SVET! Eksperti kažu da je to pravo umetničko delo, svako bi poželeo ovakve nokte!

Trendseterka Džej Lo je osmislila najnoviju vrstu manikira i svet joj je na tome zahvalan!

14.05.2022 19:00

MANIKIR DŽENIFER LOPEZ ZALUDEO SVET! Eksperti kažu da je to pravo umetničko delo, svako bi poželeo ovakve nokte!
Tanjug/AP

Šta god da ponese ili obuče, to automatski postane hit. Čini se da Dženifer Lopez prosto ne može da pogreši kada su u pitanju njeni stilski izbori. Ova modna ikona je sada predstavila novu vrstu manikira i svet je iste sekunde odlepio za njim. Portal Srećna Republika vam otkriva o čemu se radi.

Naime, Tom Bačik, omiljeni manikir poznate zvezde je “krivac” za nastanak nove varijante klasičnog frenč manikira, koga od milošte zovu bejbi frenč. On je 10. maja na svom Instagram profilu objavio svoj najnoviji rad na noktima latino dive i oduševio sve svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Džej Lo se odlučila za jednostavne ili elegantne nokte, koji izgledaju kao da su njeni prirodni, budući da su srednje dužine i ovalnog oblika. Osnova je premazana sa par slojeva neutralnog laka u boji samih noktiju.

Magija se nalazi na samom vrhu. Tamo gde biste očekivali da vidite nešto deblju kreč belu traku klasičnog frenč manikira, nalazi se jako tanka, jedva primetna i suptilna linija, iscrtana belim lakom, po svemu sudeći izuzetno precizno. Sam manikir je ime dobio po toj tankoj beloj zakrivljenoj crti, kojoj tepaju bejbi, budući da je znatno tanja od one standardne.

 

 

Ovaj jednostavan, ali efektan manikir na najlepši mogući način ističe divan zeleni verenički prsten koji je Dženifer Lopez dobila od svog dragog, glumca Bena Afleka, piše portal allure.com. Svet se složio, jednostavni, klasični, uredni i elegantno sređeni nokti a la Džej Lo su nova opsesija na društvenim mrežama. Eto tako je bejbi frenč postao trend za tili čas.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)