Zanimljivosti

SENIDAH pokazala kako se nose ŠIROKE FARMERKE: Udobno i izazovno u isto vreme!

Pevačica je postala muzička i modne zvezda naših prostora, a njen najnoviji stajling ostavlja bez daha!

14.06.2022 09:00

SENIDAH pokazala kako se nose ŠIROKE FARMERKE: Udobno i izazovno u isto vreme!
Tanjug/AP

Široke i vrećaste farmerke obično nikome nisu sinonim za seksipil, budući da se uglavnom vezuju da odevanje repera. Ipak, slovenačka kantauorka Senidah je na svom Instagram profilu održala malu modnu lekciju, a portal Srećna Republika otkriva kako je ova dama stilizovala svoj omiljeni džins komad.

Naime, ona je tamne i predimenzionirane farmerke prepune džepova uparila da belom majicom  bez rukava i ta odevna kombinacija sama po sebi ne bi privlačila pažnju, da ih muzičarka nije dodatno začinila razigranim modnim dodacima.

Belu majicu je složila sa belim špicastim salonkama, a svoj senzualnost je istakla smeđim kožnim korsetom, koji je u prvi plan izbacio njeno poprsje. Tome je dodala i minijaturnu torbicu, braon kaiš, ogromne alke i naočare za sunce sa upadljivim belim ramom.

 

 

Mora joj se odati priznanje, u ovoj kombinaciji izgleda kao svetska zvezda, jer bi i modeli poput Irine Šajk i Bele Hadid obukle upravo ovako nešto.

Na slici ona zapravo neodoljivo podseća na njih, pa je velike verovatnoća da su joj upravo ovi modeli poslužili kao inspiracija. Senidah je u ovom autfitu pokazala šta znači biti svetski, a svoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)