VIP saveti

POMAMA ZBOG HALJINE NATAŠE BEKVALAC! Objavom na Instragramu pevačica je pokrenula lavinu!

Popularna pevačica privukla je još jednom mnogo pažnje objavom na Instagramu, ali i fotografijom haljine. Da li biste je vi obukle?

31.03.2022 18:00

POMAMA ZBOG HALJINE NATAŠE BEKVALAC! Objavom na Instragramu pevačica je pokrenula lavinu!
Tanjug/AP

Kraljica novih ljubavi, Nataša Bekvalac, na svom Instragam nalogu neretko deli detalje iz svog privatnog života, što njeni fanovi izuzetno vole. 

Tako je i juče postavila snimak na popularnoj društvenoj mreži u kom je pokazala svoju novu, elegantnu, crnu svetlucavu haljinu, dugu do poda. U pitanju je odevni predmet koji je napred zatvoren do grla, ali su leđa potpuno otkrivena, što je, po mišljenju mnogih, izuzetno elegantno.     

Njeni pratioci pohitali su da vide o kakvoj haljini je zapravo reč jer je poenta njenog posta zapravo bila objava uz fotografiju haljine. 

- Najbolja osveta je... ne učiniti nista... iiii... uvek nositi dobru haljinu - napisala je Nata.

Ne znamo ko je možda iznervirao lepu Novosađanku i kome je to planirala da se sveti, ali izgleda da je haljina bila samo dobar mamac .

Natašini pratioci su se većinom složili s njenim komentarom. 

- Haljina je rešenje!!

- Blistas kao što ću i ja da blistam za maturu!

- Ignorisanje je majka svih osveta!

- Osvetu serviraj uvek hladnu, inače lep video klip!

- Prelepaaa si, sijaš u toj haljini!!!

- Rešenje je uvek nositi dobru haljinu!

Pevačica je pre nekoliko dana objavila još jedan post koji je privukao mnogo pažnje.  

- Nekada ću vam sve ispričati, možda u knjizi, možda na daskama koje život znače, možda na filmu, toliko načina u umetnosti postoji. Ne da bih od sebe pravila super ženu, niti da bih se pravila važna, već da vam pokažem da ako sam mogla ja, možete i vi moje dame...nekada, kada budem želela da se odmorim, sada nemam taj luksuz. Opet moram da navučem pantalone i zapnem jače nego ikada.
Nadam se da ću preseći uskoro, i saopštiti vam prelepu vest vezano za muziku, od toga me deli samo odluka, pomirenje sa ponovnim bankrotom i činjenica da ću spavati samo par sati dnevno - napisala je Bekvalčeva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)