Vežbanje

OVOJ BAKI SE UDVARAJU DUPLO MLAĐI MUŠKARCI: Da li im zamerate?

Ona ima 53 godine, svakodnevno provodi bar 3 sata u teretani, telo je dovela do savršenstva, pa nije redak primer da privlači i upola mlađe frajere!

26.03.2022 09:00

OVOJ BAKI SE UDVARAJU DUPLO MLAĐI MUŠKARCI: Da li im zamerate?
Srećna republika

Andrea Sanšajn je "fitnes baka". Ona ima čak pune 53 godine, polu-Nemica i polu-Brazilka je, živi u Londonu, i u odličnoj je formi! Izgleda kao da je popila eliksir večne mladosti, a njena tajna je u treninzima, i ishrani koju je sama izbalansirala svojim potrebama.

Ova dama nije htela da se tek tako prepusti zrelom dobu. Ona je bodibilderka koja svakodnevno posećuje teretanu, gde provodi najmanje 3 sata svakoga dana.

Tim nutricionista prati njenu ishranu, a evo i čime ona održava svoju vitku liniju.

 

 

- Jedem 150 jaja mesečno i oko 16 kilograma krompira. Mnogi se zapanje kad čuju ovu količinu jaja, ali ja mnogo terniram, pa se i mnogo trošim. Vrlo vodim računa šta jedem. O mojoj ishrani računa vode i nutricionisti, a poznato je da jedno jaje ima čak 13 grama proteina. Moja ishrana bogata je proteinima, salatom i povrćem. Najviše volim brokoli, koji je inače jako hranljiv. Dnevno unosim oko 3 500 kalorija i to u toku 6 do 8 obroka. Prosečnoj ženi je dovoljno oko 2 000 kalorija, ali ja nisam prosečna žena - uz osmeh objašnjava Andrea za "The Sun", a prenosi i "Dailymail".

 

 

Ova bodibilderka ima čak 53.000 pratilaca na Instagramu, nije čest ni broj onih koji je zbog godina i dva unučeta nazivaju fitnesbakom, a njoj to ni najmanje ne smeta.

- Jasno mi je da ima mnogo ljudi koje moja pojava privlači, a nadimak mi nimalo ne smeta. Ipak, dok sam u teretani, i vežbam, ne žeim da me ometaju. Tome pristupam vrlo ozbiljno, osećam se zdravije nego ikad, i vrlo se trudim da izbegavam svu nezdravu hranu i slatkiše. Vežbanje je način života koji sam zavolela vremenom, i vrlo sam mu posvećena - iskrena je gospođa Sanšajn.

 

 

Andrea je vrlo ponosna i na činjenicu da joj se svakodnevno udvaraju muškarci koji su duplo mlađi od nje, pa smatra da je svoju liniju dovela do željene forme.

- Nema ničeg lošeg u tome da se dame u nekim poznijim godinama posvete isključivo kuhinji i porodici, ali ja sam izabrala i nešto više od toga, i osećam se nikad bolje - ističe Andrea.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)