Zanimljivosti

SANJA HJURIKEJN BEZ TRUNKE ŠMINKE! Mreže gore, komentari su šokantni, evo kako izgleda!

Iako nije prvi put da je vidimo bez trunke šminke, objavom na Instagramu PRE i POSLE mejkapa, Sanja Vučić iz grupe Hurricane, dobila je brojne negativne komentare!

31.03.2022 13:29

SANJA HJURIKEJN BEZ TRUNKE ŠMINKE! Mreže gore, komentari su šokantni, evo kako izgleda!
Tanjug/AP

Sanja Vučić, glavni vokal sastava Hurricane, objavila je snimak pre i posle šminke, i izazvala lavinu burnih reakcija.

Na prvom snimku, Sanja je totalno bez šminke, prirodna i nasmejana, kakva i jeste. Na drugom je pak kompletno našminkana.

Ona je na svom Instagramu objavila samo fotografije gde je kompletno doterana uz komentar: "Purple rain" (purpurna kiša engl), očigledno aludirajući na neprevaziđeni evergrin pevača Princa. Naime, na fotografiji se pojavila u ljubičastoj kožnoj jakni.

Na fotografiju je dobila pregršt pozitivnih komentara, poput:

- Predivna si!

- Kraljice!!!

- Auuuu kakva divnetina!!!

- Prava DIVA!

Međutim, na zajedničkom Instagram profilu grupe Hurricane, Sanja je objavila video-zapise "pre" i "posle" i zapalila internet. Na prvom snimku je u belom duksu i u svom običnom izdanju za šetnju i van reflektora, koji je naišao na brojne negativne reakcije iako to nije prvi put da je pozirala bez šminke. Ipak, bolje nije prošao ni video u kom se pojavila u izdanju tipičnom za nastupe popularne grupe. Mnogi su joj zamerili da je preterala i da ne treba da se šminka tako da ne liči na sebe.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@_hurricane_3)

- Grozno. Toliko je lepa cura bez šminke, a ovo što joj šminkeri naprave... ko transvestit - napisala je jedna pratiteljka, koja je očigledna pristalica Sanjine priredne lepote.

Ni mnogi drugi nisu bili blagonakloni. 

- Kombinacija alkos-narko i onda šminka da pokrijes to... zapad - glasi još jedan od zluradih komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)