Zanimljivosti

Šakira već može u zagrljaj drugog, jedan od najboljih frajera na svetu bacio oko na atraktivnu divu! ZA NJIM LUDE SVE ŽENE, Pike je otpisan? (VIDEO)

Vest o raskidu jednog od najlepših svetskih parova je potresla svet, ali izgleda da se Šakira brzo našla na meti novog udvarača. I to kakvog!

12.06.2022 15:00

Šakira već može u zagrljaj drugog, jedan od najboljih frajera na svetu bacio oko na atraktivnu divu! ZA NJIM LUDE SVE ŽENE, Pike je otpisan? (VIDEO)
Tanjug/AP

Kolumbijska pevačica Šakira i njen deset godina mlađi doskorašnji partner, španski fudbaler Đerar Pike, već nedeljama su meta raznoraznih nagađanja. Dok direktno zainteresovani mudro ćute i ne oglašavaju se o razlozima raskida njihove 12 godina duge veze, tračevi bruje da je do razlaza došlo zbog Pikeove prevare i to, ni manje ni više, nego sa majkom jednog od svojih saigrača.

Mnogi su upravo zbog tih spekulacija stali na stranu latino zvezde i uputili joj komentare podrške. Ipak, izgleda da za Šakiru nema zime, barem ne na ljubavnom polju. Portal Srećna Republika vam otkiva koji je to mega baja bacio oko na zavodljivu pevačicu.

Naime, 2015. godine Šakira se obrela na jednoj filmskoj premijeri, te je zastala na crvenom tepihu da ispozira reporterima. Dok su nju slikali, nedaleko od nje se našao britanski glumac Henri Kavil, koji je svetu poznatiji po ulozi Supermena. Taj zgodni muškarac je u tom trenutku davao intervju, ali je atraktivnu Šakiru opazio krajičkom oka. Onda je nastavio da priča i opet se osvrnuo u pravcu pevačice, kao da je tek tada shvatio koga je ugledao. Odmah je upitao novinarku:

- Da li je to Šakira?

Njegov nagli okret ka seksepilnoj Kolumbijki izazvao je osmeh na njegovom licu koji je govorio više od reči. Ta reakcija je postala viralna za tren oka, a mnogi su ostavili presmešne komentare ispod snimaka koji su uhvatili taj trenutak. Jedan se posebno izdvojio.

- On samo što vrat nije polomio da je vidi, a ona ni da mu ostavi emotikon koji namiguje na Tviteru! - napisao je jedan korisnik. 

Mnogi su napisali da bi Kavil i Šakira bili baš lep par, ali se i zapitali da li bi čuveni Supermen želeo da se “smuva” sa Šakirom sada kada je slobodna.

Iako je video tek sada postao viralan, činjenica da je pevačica pre nekoliko dana zapratila zgodnog glumca na Instagramu podgreva glasine da tu možda ima nešto više od običnog flerta. Videćemo šta će se desiti, u svakom slučaju jedno je sigurno - pevačica svakako ima dobar ukus kada su muškarci u pitanju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)