Zanimljivosti

Doji blizance, grudi na izvol'te, fanovi iznenađeni! Fotografija poznate manekenke podelila internet, šta vi kažete?

Roditeljstvo je težak posao, a model Ešli Grejem je rešila da svojim ličnim primerom fanovima pokaže sa kakvim se sve izazovima suočava kao majka troje dece.

11.06.2022 11:00

Doji blizance, grudi na izvol'te, fanovi iznenađeni! Fotografija poznate manekenke podelila internet, šta vi kažete?
youtube/printscreen- Ashley Graham

Svaka majka svakodnevno žrtvuje san i brigu o sebi kako bi svojoj deci pružila sve što im je potrebno, posebno kada su ona još bebe. Manekenka Ešli Grejem se po tome ne razlikuje od drugih mama, te je vrlo rado na svom Instagram profilu pokazala kako se bori sa umorom, ali i surovu realnost podmirivanja svih potreba njenih petomesečnih blizanaca. Portal Srećna Republika vam donosi fotografiju koja je podelila njene fanove.

Naime, ta majka troje dece (34) nedavno je objavila fotografiju na kojoj istovremeno doji svoje sinove Malahija i Romana, koji su na svet došli 7. januara 2022. Požrtvovana mama je u opisu fotografije napisala kratku rečenicu koja sve govori. 

- Umorni smo, ali smo konačno uspeli! - istakla je ona. 

Reakcije njenih fanova su bile podeljene. Naime, iako su mnogi navikli na manekenkine iskrene prikaze ženskog tela u trudnoći i slika roditeljstva bez ulepšavanja, nekima je to ipak bilo malo previše. Na sreću, više je bilo onih koji su joj u komentarima napisali da je heroj i kraljica, da može da posluži kao inspiracija i motivacija svim ženama i da i tako iscrpljena izgleda prelepo.

Manekenka i njen suprug Džastin Ervin su postali roditelji blizanaca početkom godine, a pored bebaca oni imaju i dvogodišnjeg sina Ajzaka. Od trenutka kada je objavila rođenje mališana, ta majka troje dece je odlučila da na svojim društvenim mrežama objavljuje realne slike roditeljstva, a jedna od često zastupljenih tema na njenom Instagram profilu je i borba sa dojenjem, piše portal Pipl

Ešli je izjavila da joj je trebalo nekoliko nedelja pokušaja i grešaka kako bi svoje blizance naučila da sisaju istovremeno, ali i da je prolila mnogo suza pre nego što su se ona i dečaci navikli na to. Objavila je i sliku njih troje i prikazala svoj uobičajeni položaj tokom dojenja, te manekenku na toj fotogafiji možemo da vidimo kako sedi na kauču i u svakoj ruci drži po jednu bebu.

- Moja dula, koja je takođe i savetnica za dojenje, bila je toliko ljubazna i nežna prema meni i pomogla nam da sve troje uđemo u štos sa ovim - napisala je ona.

Manekenka je nedavno izjavila i da joj je sa prvim sinom Ajzakom trebalo samo dan ili dva da uspostavi dojenje, ali da je sa blizancima to išlo mnogo teže.

- Osećam zahvalnost što je sa mnom radila medicinska sestra koja je ujedno bila i moja dula i bila je tako mirna, ljubazna i strpljiva prema meni i zaista mi je pomogla da to usavršim. Trebale su mi dobre tri nedelje da zaista, zaista uspem u tome - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)