Zanimljivosti

Britni se na sopstvenom venčanju LJUBILA SA ŽENOM! Poznata pevačica nastavlja da šokira, a u sve je OPET umešana Madona! (FOTO)

Pevačica Britni Spirs udala za svog mlađanog izabranika, Sema Ašgarija, i to skoro ceo svet zna. Međutim, ono što je mnogima ipak promaklo jeste sočan poljubac koji je poznata Amerikanka podelila sa ženom.

11.06.2022 21:00

Britni se na sopstvenom venčanju LJUBILA SA ŽENOM! Poznata pevačica nastavlja da šokira, a u sve je OPET umešana Madona! (FOTO)
Tanjug/AP

Ups, izgleda da je to uradila ponovo. I ne, ne mislimo na udaju, već na šokantne poteze koji odjekuju širom sveta. Pevačica Brinti Spirs se zaklela na večnu ljubav fitnes-treneru Semu Ašgariju, i taman kad ste pomislili da je njihovo venčanje bilo bajka, portal Srećna Republika vam predstavlja stvari iz malo drugačije perspektive.

Naime, pevačica je po sopstvenom priznanju imala napad panike pre svečanog čina, a sve je dodatno pogoršalo to što je njen bivši suprug Džejson Aleksander pokušao da upadne na svadbu ne bi li je prekinuo. Dotičnog je u toj nameri prekinula policija, koja ga je uhapsila pre nego što je dobio priliku da poremeti proslavu.

Ipak, ukoliko ste mislili da je to najveći skandal ovog svadbenog veselja, grdno ste se prevarili. Kada na svoje venčanje pozovete Madonu, sigurno znate da ona neće proći nezapaženo. Tako je bilo i ovog puta. Naime, Britni i Madona su na proslavi rešile da repriziraju svoj čuveni poljubac sa nastupa na MTV-jevim muzičkim video nagradama iz 2003. godine.

 

 

Fotografije na kojima ove dve plavuše razmenjuju sočan poljubac opet su obišle svet, kao pre skoro 20 godina. Madona, koja je za ovu priliku odabrala dugu šarenu haljinu, i mlada Britni, u kratkoj crvenoj haljini sa resama, su prikazane kako se ljube na jednoj fotografiji, a na drugima su uslikane kako se grle i plešu tokom svadbene proslave. Izgleda da je Madoni baš drago zbog Britninog venčanja, pa je rešila da joj onako, od srca, čestita!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)