Zanimljivosti

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA TAJNU! Svi su se pitali kako je to moguće, a ona je sada sve ispričala!

Supruga najboljeg srpskog tenisera javnosti je poznata kao neko ko vodi računa o zdravlju i kondiciji, a sada je otkrila i jednu stvar o kojoj se polemiše već godinama unazad.

18.06.2022 11:15

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA TAJNU! Svi su se pitali kako je to moguće, a ona je sada sve ispričala!
Tanjug/AP

Novak Đoković osvaja svet svojim bravurama na teniskom terenu, a pre mnogo godina je uspeo da osvoji i svoju suprugu Jelenu Đoković koja, poput jednog od naših najboljih sportista svih vremena, uživa podjednako veliku popularnost. Ta dama je 17. juna proslavila svoj 36. rođendan, a portal Srećna Republika vam otkriva kakvu joj je čestitku suprug uputio, ali i kako uspeva da ostane u tako sjajnoj formi iz godine u godinu.

Naime, Nole je na svom Instagram profilu postavio tri njihove slike na kojima su zagrljeni i nasmejani pa je svojoj supruzi poručio sledeće:

- Srećan rođendan srcu naše porodice. Volimo te!

Emotivnu čestitku su pratili emotikoni srca i zagrljaja, a fanovi našeg sportskog asa i ovog para su pohrlili i u komentarima izrazili svoje oduševljenje i pridružili se Novakovim lepim željama upućenim Jeleni.

Ipak, ono što mnoge zanima je to kako gospođa Đoković, mama Stefana i Tare, uspeva da izgleda kao devojčica i da održi vitku liniju na kojoj joj zavide mnogo mlađe žene. Tajnu svoje mladosti i zavidne figure je otkrila sama Jelena i to putem svojih objava na Instagramu nakon nekoliko godina polemika u javnosti o toj temi. 

Naime, poznato je da Jelena vodi računa o ishrani, te je javno govorila o tome da je vegan i da voli da se hrani zdravo. Njen jelovnik uglavnom uključuje povrće i kinou, a ljubav prema ovakvom režimu ishrane deli sa svojim suprugom Novakom. Jelena je izjavila da je ove namirnice zasite, a za to postoji i naučno objašnjenje. Naime, kinoa je žitarica koja sadrži visok nivo proteina, po čemu može da parira mesu i drugim namirnicama životinjskog porekla. Stoga pruža osećaj sitosti nakon konzumiranja, bez propratne težine u stomaku.

Jelena je poznata i po tome što sa svojim pratiocima na Instagramu često deli ideje i recepte za zdrave obroke, a pored hrane ona vodi računa i šta pije, te je priznala da ne konzumira ni kafu ni alkohol. To se, naravno, reflektuje na zdravlje njenog organizma, ali i na izgled i zategnutost njene kože.

Trening i redovna fizička aktivnost su takođe jedan od magičnih sastojaka Jeleninog mladalačkog izgleda. Ona je sama u više navrata naglasila da zbog činjenice da živi sa profesionalnim sportistom sebi ne dozvoljava da prestane da vodi računa o svom izgledu i kondiciji.

Na snimcima koje neretko objavljuje na društvenim mrežama mnogi su mogli videti da se njena fitnes rutina uglavnom zasniva na skakanju. Jedna od najzastupljenijih vežbi je sakaknje na uzdignutu površinu. Prilikom izvođenja ovakvih pokreta, aktiviraju se i jačaju mišići butina, zadnjice, listova, ali i tetive.

Vežbe koje se baziraju na skokovima brzo sagorevaju kalorije, te su upravo one zaslužne za Jeleninu vitku liniju, piše portal body.ba. Sa druge strane, Jelenina gipkost je posledica dugogodišnjeg bavljenja jogom, koja joj pomaže u fizičkom i mentalnom osnaživanju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)