Zanimljivosti

JECA U IZDANJU KAKVO DO SADA NISMO VIDELI! Stajling koji je bacio u senku čak i Kejt Midlton

Supruga Novaka Đokovića je opet oduševila svojim modnim izdanjem na tribinama!

06.07.2022 11:00

JECA U IZDANJU KAKVO DO SADA NISMO VIDELI! Stajling koji je bacio u senku čak i Kejt Midlton
FOTO: Profimedia

Dok se čuveni teniski turnir privodi kraju, izgleda da naš as nema nameru da stane, a po svemu sudeći ni njegova lepa supruga. Svako pobeđuje na svom terenu. I dok vojvoda i vojvotkinja od Kembridža uz ovacije prate Novakove bravure na travi, ceo svet pomno gleda Jelenine stilske „vinere“ dok zdušno bodri svog muža. Portal Srećna Republika vam donosi najnovije izdanje gospođe Đoković koje je očaralo modni svet.

Naime, Jelena se tokom četvrtfinalnog meča Đoković-Siner na tribinama pojavila u hipi izdanju i oduševila sve modne znalce. Dugi šareni kimono ogrtač sa crnim resama i tirkiznim kićankama je svima privukao pažnju. Ona je ovaj upečatljivi komad uparila sa bež majicom i jednostavnim belim pantalonama, ali i čuvenim crvenim mokasinama koje su se fantastično slagale sa crvenim detaljima na njenom ogrtaču.

Njeni talasi u kosi su ovom autfitu dali dodatnu notu ležernosti i dodir boho glamura, a sve je začinila odličnim odabirom aksesoara. Zelena torbica je išla uz tirkizne kičanke na ogrtaču, a diskretne ogrlice su sjajno začinile ovaj stajling. Ipak, čini se da je jedan detalj izbio na prvo mesto stilske liste kao apsolutni pobednik dana. Radi se o naočarima za sunce kojima je Jelena ostala verna tokom celog trajanja Vimbldona.

Naočare sa blago iskošenim mačkastim staklima u braon boji su postale ključni detalj ove odevne kombinacije. Jelenin stil je pobrao sve simpatije na društvenoj mreži Instagram, a pozitivni komentari na ovu njenu fotografiju su se samo nizali:

- Uvek si tako dobro stilizovana!

- Jelena izgledaš super. Ta prirodna lepota, gracioznost i prefinjen, poseban still. Uvek takva ostani.

- Bravooo Jeco, uvek svoja... atraktivno elegantna!!!

- Učite od @jelenadjokovicndf kako da izgledate predivno!

Slika je za pola dana pobrala više od 16 hiljada lajkova, a čini se da fanovi bračnog para Đoković željno iščekuju da vide čime će ih to Novak i Jelena obradovati u polufinalu!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Lajla

13.07.2022 01:26

Ne kazem da mi se ne svidja, ali isto ovako je moja mama izgledala 1967 kad je bila Dete cveca. Jelena samo jos da stavi traku preko cela.