Zanimljivosti

MEGAN I KEJT kopiraju PRINCEZU DAJANU: Kojoj bolje stoji?

Iako ne žive zajedno na dvoru, vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl se trude da uvek javnost iznenade svojim stajlinzima, a često i ostave bez daha. Mnogi ih upoređuju i vode polemiku kojoj šta bolje stoji, međutim ovaj put, na kraljevskoj proslavi Platinastog jubileja, teško je bilo odlučiti koja je bolje obučena. A desilo se i da su im se stajlinzi u nečemu i poklopili.

07.06.2022 09:00

MEGAN I KEJT kopiraju PRINCEZU DAJANU:  Kojoj bolje stoji?
Tanjug/AP

Kejt Midlton bi trebalo da bude po protokolu sledeća nova kraljica Britanije, a njena jetrva Megan se još pre par godina sklonila sa dvora i kraljevski život zajedno sa suprugom princem Harijem i njihovom decom, zamenila za obični. Njih dvoje se gotovo nigde ne pojavljuju na dešavanjima Bakingemske palate, ali ovaj put su se svi prijatno iznenadili videvši Megan na Platinastom jubileju.

U prefinjenom i otmenom stilu, jednako lepo obučene obe vojvotkinje su bile na visini zadatka i pokazale kako neguju vrlo sličan modni stil. Iako kraljevski dreskod nema poseban izbor i sve se uglavnom svodi na kostime i šešire, njih dve su izgleda slučajno ili namerno, potpuno uskladile autfit i zablistale u svom punom sjaju.

Kejt i Megan su nosile identične šešire i svakoj je on lepo stajao. Ukombinovani sa drugačijim stajlingom na vojvotkinjama su delovali zaista kraljevski.

 

 

Ovaj šešir je pun pogodak i uvek odličan modni detalj, jer ga je Kejt iskombinovala sa belim kostimom. Megan je upotpunila svoj stajling pored ovog šešira sa teget haljinom, dok se „iza scene“ zabavljala sa mlađim članovima kraljevske porodice.

 

 

Inspiraciju za šešire koje su nosile na ceremoniji u beloj i teget kombinaciji britanske snajke su najverovatnije pronašle u modnim izdanjima pokojne princeze Dajane, koja je imala vrlo istančan i prefinjen stil. Ona je viđena u raznim kombinacijama pa se tako i ovaj šešir više puta našao među njenim izborima za mnoge svečane prijeme i posete.

 

 

Da je princeza Dajana ostala večita inspiracija svima, pa i snajkama, što se oblačenja tiče, govori i slika Kejt Midlton koja se u drugoj prilici prilikom razgovora sa običnim građanima na platinastom jubileju odlučila za nešto što je mnoge podsetilo na još jedan autfit njene svekrve.

 

 

Ona je naime nosila svetlo plavu haljinu sa belim tufnicama, baš istog dezena kakav je jednom prilikom nosila i Lejdi Di. Princeza Dajana je na sebi tada imala kostim ali u ptpuno istom dezenu kao i Kejt, koji pored atraktivnosti i kod jedne i kod druge bio pun pogodak. 

 

 

Da li će i Kejt i Megan u kraljevskim krugovima uvesti neke nove trendove ostaje da se vidi, međutim, za sada, čak i da su u pitanju replike izdanja njihove svekrve, jasno je da su na dobrom putu i da to čine sa visokim stilom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)