Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O MEJKAPU MEGAN MARKL! Evo kako je prekršila pravila na kraljičinom jubileju!

Nakon dolaska u Veliku Britaniju na proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabet II Megan i Hari su pod lupom javnosti, pa nije moglo da promakne ni kako se vojvotkinja od Saseksa našminkala dok su njeni fanovi ocenili da je bila zapanjujuće lepa

05.06.2022 20:00

SVI PRIČAJU O MEJKAPU MEGAN MARKL! Evo kako je prekršila pravila na kraljičinom jubileju!
Tanjug/AP

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa koji su doputovali u London na proslavu platinastog jubileja britanske kraljice Elizabet II trude se da se drže po strani. Uprkos tome britanski mediji i obožavaoci Megan i Harija budno prate svaki njihov korak i apsolutno ništa ne može da im promakne čak ni način na koji se Megan našminkala.

Njeni fanovi su ocenili da je vojvotkinja od Saseksa izgledala zapanjujuće lepo. Brižljivo izabrane odevne kombinacije ona je, poštujući britansku tradiciju, upotpunila šeširima.

Ap photo

Odevnu kombinaciju Megan je upotpunila šeširom

Svi gledali u Megan

Najviše pažnje ipak privukla je njena šminka i način na koji je vojvotkinja od Saseksa istakla lepotu svog lica. Naime, nakon Megzita i napuštanja kraljevskih dužnosti Megan je odlučila da i svojom mejkapom pošalje poruku. Umesto minimalno šminke na licu kako se preporučuje ženskim članovima kraljevske porodice, ona je otišla korak i hrabro se pojavila noseći na očima čuveni smoki ajs koji se najčešće koristi za noćne izlaske.

Ap photo

Uz besprekoran mejkap Megan je pokazal i osmeh

 

Njena šminka posebno je zapala za oko njenim kritičarima kad je sa suprugom Harijem u petak prisustvovala službi zahvalnosti u katedrali Svetog Pavla.

Za tu priliku Megan je obukla Diorovu belu haljinu uz bele rukavice i  šešir. Ni ovog puta nije promaklo njeno besprekorno našminkano lice, način na koji je istakla svoje bademaste oči i jedva primetan karmin svetliji tek za nijansu ili dve od prirodne boje njenih usana.

Ap photo

Megan i Hari prisustvovali su službi u katedrali Svetog Pavla

Šminker lojalan Megan

Kako se nagađalo na društvenim mrežama za besprekornu šminku Megan Markl po svemu sudeći bio je zadužen talentovani mejk ap umetnik Danijel Martin koji je vojvotkinju od Saseksa šminkao i za venčanje pre 4 godine kad se udala za princa Harija.

Iako su mnogi više puta pokušali da saznaju od Danijela koje brendove   šminke  koristi prilikom ulepšavanja Megan Markl on je to kategorički odbio ne želeći da naruši odnos s njom.

Međutim, sama vojvotkinja od Saseksa je u intervjuima otkrila da u svom neseseru za šminku obavezo ima Diorovu maskaru, M.A.C olovku za oči a da neutralnu boju ruža koristi već godinama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)