Zanimljivosti

MEGAN SAMO GLUMI BRIŽNOST: Otac joj na samrti, a ona ga ignoriše

Otac vojvotkinje od Saseksa nalazi se bolnici u Kaliforniji u teškom stanju posle moždanog udara, ali njegova ćerka nastavlja da ga ignoriše, pa čak ne niti pita za njegovo zdravlje.

29.05.2022 17:00

MEGAN SAMO GLUMI BRIŽNOST: Otac joj na samrti, a ona ga ignoriše
Ap photo

Tomas Markl (77), otac vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, hitno je hospitalizovan pošto je doživeo težak moždani udar i navodno više ne može da govori. On se nalazi u bolnici u Kaliforniji i, kako pišu britanski mediji, neizvesno je da li će preživeti.

Dok se on bori za život njegova ćerka koja voli glumi brižnost, svog oca nije pozvala, niti posetila u bolnici.

Kao da se ništa ne događa, ona se sprema da sa suprugom princem Harijem i decom otputuje u London na proslavu platinastog jubileja britanske kraljice i Harijeve bake Elizabet II.

Ap photo

Otac joj je u bolnici a Megan ni ne pita za njega

Pao na ulici

Samo nedelju dana ranije Tomas je maštao kako će odleteti i London kako bi pokušao da i sam uđe u kraljevsku palatu i posle 4 godine vidi ćerku i upozna unuke.

- Maštao je kako će popiti šolju čaja sa kraljicom Elizabetom u Vindzoru. Rekao mi je kako njih dvoje imaju toliko toga o čemu treba da razgovaraju. A, onda je pao na ulici. Neki nepoznati ljudi su ga pokupili  i odveli kući. Ubrzo sam saznao da je imao moždani udar i hitno je prebačen u bolnicu – ispričao je za britanski San blizak prijatelj Tomasa Markla.

Naravno, njegov put u London pratile bi kamere, a sve je platila jedna TV stanica jer su svesni da bi snimak očajnog oca koji čeka ispred Vindzora da vidi ćerku bio svetski hit.

- Na žalost, sve se promenilo. On sad leži u bolnici i znam da ima samo jednu želju a to je da upozna unuka Arčija i unuku Lilibet pre nego što zauvek sklopi oči – rekao je prijatelj oca Megan Markl.

Kako je naglasio, nada se da će Megan u poslednjem trenutku otići u bolnicu uzeti svog oca za ruku i sa suzama u očima mu reći da ga voli kao u nekom holivudskom filmu. Ali, teško da će se to ikad dogoditi.

- Ona je njegova ćerka i šta god da se dogodi, on će voleti Megan. Znam, rekao mi je to 100 puta. Kraljevska porodica sad može da odahne, jer neće otići u London, pa su uspeli da izbegnu još jedan skandal - dodao je Tomasov prijatelj.

printscreen

Teške optužbe na račun kraljevske porodice Megan je iznela u sad već čuvenom intervju koji je par dao Opri Vinfri

Ne razgovaraju od 2018.

Dok se Megan priprema za put u Britaniju, Tomasova porodica se moli za njegov život jer je to jedino što mogu da urade u ovom trenutku. Prema informacijama do kojih su došli mediji, on je u teškom stanju, a ako i uspe da preživi, imaće trajna oštećenja što će dodatno otežati njegov inače težak život.

Nekada bliski odnosi između Tomasa i Megan trajno su narušeni tri dana uoči njene udaje za princa Harija 2018. Ona se tada žestoko posvađala s ocem preko telefona i optužila ga da pokušava da zaradi i proslavi se preko njenih leđa.

Tomasu je pozlilo i završio je u bolnici zbog problema sa srcem zbog čega je propusti venčanje svoje ćerke u Londonu.

Vojvotkinja od Saseksa od tog trenutka prekinula je svaki kontakt s ocem i ostatkom porodice, a Tomas nikad nije upoznao unuke.

Iako se izvinuo ćerki i više puta pokušao da s njom izgladi odnose, ona ga je jednostavno izbegavala.

Negativni komentari

Megan nije u dobrim odnosima ni sa ostatkom svoje porodice. Nakon čuvenog Megzita kada je sa Harijem i sinom Arčijem napustila London i preselila se u Los Anđeles, oglasila se njena polusestra Samanta Markl.

Ona je tada rekla da nije iznenađena jer se Megan prema kraljevskoj porodici odnosi na isti način kao što tretira i sopstvenu porodicu. Ovo je toliko razbesnelo Megan da polusestri nikad to nije oprostila.

Čak i poseta vojvotkinje od Saseksa Teksasu od pre neki dan, sad se našla pod lupom javnosti.

Naime, ona je otputovala u Teksas da oda počast žrtvama koje su brutalno ubijene u pucnjavi u osnovnoj školi u kojoj je život izgubilo 19 učenika i dvoje učitelja.

Na društvenim mrežama ogorčeno su primetili da ni njena poseta groblju nije mogla da prođe bez Nefliksovih kamera koje su zabeležile njene suze u očima dok kleči ispred spomenika.

- Sramota! Glumi nekakvu brižnost,  a rođenog oca ne želi da vidi čak ni sad kad je na samrti u bolnici – bio je jedan od komentara.

- Megan, da li znaš gde ti je otac? Umire u bolnici, a tebe baš briga – bili su samo neki od negativnih komentara na društvenim mrežama upućeni na račun Megan Markl.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)