Zanimljivosti

NESUĐENA PRINCEZA PRED SUDOM: Polusestra tuži Megan Markl

Samanta Markl kaže da su Meganine oštre reči nanele štetu prodaji njene autobiografije

05.03.2022 14:00

NESUĐENA PRINCEZA PRED SUDOM: Polusestra tuži Megan Markl
YouTube/printscreen

Polusestra Megan Markl je odlučila da tuži vojvotkinju od Saseksa zbog „laganja“ tokom intervjua sa Oprom Vinfri u martu prošle godine, prenosi The Sun.

Samantha Markl (57) u sudskim dokumentima tvrdi da su tokom intervjua iznete neistine o njoj i njenoj porodici, prenosi TMZ. U tužbi za klevetu ona je navela da je Megan izmislila priče o odrastanju u „virtuelnom siromaštvu“.

Samanta tvrdi da je njihov otac, Tomas Markl, platio da Megan pohađa „elitne i skupe privatne škole“. On je čak pokrio njenu školarinu na Univerzitetu Nortvest, iako Megan tvrdi da je sama finansirala svoje školovanje. Pored toga, tvrdi Suzan, Tomas Markl je platio i časove glume i plesa.

YouTube/printscreen

 

 

Polusestra tvrdi i da je Megan uništava šireći otvoreno laži. Tokom intervjua, Megan je Opri rekla da je „jedinica“, iako Samanta i ona imaju zajedničkog oca.

Samanta je povređena i tvrdnjama da je promenila prezime u Markl tek kada je Megan počela da izlazi sa Harijem. Ona tvrdi i da su Meganine oštre reči naštetile prodaji njene autobiografije, sprečile je da dobije posao i izazvale emocionalne i mentalne nevolje.

Meganin advokat Majkl Kump kaže da je tužba neosnovana i apsurdna:

-To je samo nastavak obrasca uznemirujućeg ponašanja. Posvetićemo joj minimalnu neophodnu pažnju, kakvu zaslužuje.

 

Komentari (0)