Zanimljivosti

PRINC LUIS zasenio kraljicu: Mališa koji je uspeo da nasmeje CEO SVET kao nekada princ Hari! (FOTO)

Iako su sve oči bile uprte u kraljicu Elizabetu II tokom višednevne proslave 70 godina njene vladavine, neko je ipak uspeo da je zaseni. Ni manje, ni više nego njen praunuk!

06.06.2022 10:00

PRINC LUIS zasenio kraljicu: Mališa koji je uspeo da nasmeje CEO SVET kao nekada princ Hari! (FOTO)
Ap photo

Ubedljivo najharizmatičnije dete britanske kraljevske porodice je opet uspelo da nasmeje svet do suza. Maleni princ Luis (4) je postao prava zvezda proslave kraljičinog platinastog jubileja i to čineći ono što deci njegovog uzrasta i priliči. Portal Srećna Republika otkriva o čemu se radi.

Naime, pre par dana je najmlađe dete vojvode i vojvotkinje od Kembridža izazvalo salve smeha i sveopšte oduševljenje širom sveta kada je tokom “Defilea zastava” počeo da se krevelji i pokriva uši i sve to na samo par koraka od svoje prabake, kraljice Elizabete II lično. Mališan je pravio svakakve smešne face, koje su za sekundu postale globalni hit.



Na par fotorafija se čak i vidi kako priča sa kraljicom, koja mu se osmehuje, pa se čini da se nije naljutila na ovod nestašnog dečačića. Mama Kejt, sa druge strane, baš i nije bila zadovoljna njegovim ponašanjem, pa su isplivale slike na kojima mu u par navrata skreće pažnju da prestane sa “kerefekama”.


Međutim, ako ste mislili da je to bilo sve, onda vas tek čeka pravo iznenađenje. Naime, vrhunac proslave kraljičinog jubileja je obeležila svečana nedeljna povorka, koja je započela impresivnom vojnom paradom. Kraljevska porodica je sve to posmatrala iz svoje lože.

Na slikama se vide princ Vilijam, njegova supruga Kejt Midlton, ćerka Šarlot i sinovi Džordž i Luis. Upravo on je opet bio zvezda dana, i to na svim meridijanima. Ovaj put je vojvotkinja od Kembridža (40) budno motrila na ponašanje svog najmlađeg deteta, ali nije uspeva da ga zaustavi. Mališa je opet počeo da se plazi, krevelji i da prstima podiže nos.


Nakon što se očigledno unervozio, pokušao je da svojoj mami pokrije usta dok mu se obraćala, a onda je nešto kasnije otišao i seo u krilo kod svog deke, princa Čarlsa. Takođe je uslikan sa tečom Majkom Tindalom, koji ga kroz šalu opominje da se lepo ponaša, piše portal Miror



Mališa je snimljen i kako đuska uz muziku, nakon čega se verovatno umorio, pa je otišao da smaže čokoladni keks. Mnogi smatraju da je dečačiću verovatno bilo dosadno da samo sedi i da je njegov živahni detinji duh pobedio. Upravo zbog te nestašne i spontane strane, princa Luisa često porede sa njegovim stricem, princom Harijem, koji je poznat kao veliki šaljivdžija.


Ovo ponašanje malog princa je oduševilo ljude na društvenim mrežama. Jedan korisnik je napisao sledeće:

- Dragi Bože, prosto ne mogu da poverujem koliko je sladak! Princ Luis je premeden!

- Princ Luis je opet sve zasenio - prokomentarisao je drugi gledalac.

- Milina je gledati ovo dete, iako roditelji verovatno imaju pune ruke posla sa njim! On je baš super lik! – zaključio je treći korisnik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)