Zanimljivosti

Natašina i Dačina ćerka izrasla u PRAVU LEPOTICU! Pogledajte kako Hana izgleda na plaži, ŠTA KAŽETE? (FOTO)

Nataša Bekvalac je na društvenoj mreži Instagram objavila stori koji prikazuje njenu stariju ćerku na plaži i ostavila mnoge bez daha.

04.07.2022 17:05

Natašina i Dačina ćerka izrasla u PRAVU LEPOTICU! Pogledajte kako Hana izgleda na plaži,  ŠTA KAŽETE? (FOTO)
Foto: Instagram/bekvalceva, D. Kadić, V. Lukić

Kada ti je majka Nataša Bekvalac, jedna od najlepših srpskih pevačica, a otac Danilo Ikodinović, jedan od najzgodnijih srpskih sportista, sigurno znaš da ćeš izrasti u pravu lepoticu. Upravo to se obistinilo ​15-godišnjoj ćerki tog poznatog para, Hani Ikodinović, a portal Srećna Republika vam otkriva kako ova devojka izgleda ovog leta.

Naime, čuvena srpska pop-pevačica je nedavno podelila stori na društvenoj mreži Instagram i sa ponosom pokazala svoju stariju ćerku kako leži na plaži u Grčkoj. Internet se odmah usijao, budući da je Hana prelepa i prezgodna devojka.

Foto: Instagram/bekvalceva

Hana Ikodinović na plaži

Pored skladne građe i prelepog lica, Natašina naslednica je pokazala da ima talenta i za modeling, budući da je na toj fotografiji ponela jedan od modela kupaćih kostima iz brenda za koji kreira niko drugi nego njena tetka, dizajnerka Kristina Bekvalac.

Originalan kupaći kostim ima gornji deo u vidu kratke majice. Hana se odlučila i za hit boju ove sezone, zelenu, koja joj savršeno stoji, budući da je na moru nabacila i lepu boju. Novosadska Barbika ima i na koga da bude ponosna, jer je Hana njena naslednica i po lepoti i po šarmu.

I sama Hana je rešila da na društvenoj mreži TikTok pokaže koliko je ponosna na svoje roditelje, te je nedavno objavila snimak baš o njima. Sam video ima skoro milion pregleda, a gledaoci su u svojim komentarima izrazili oduševljenje potezom lepe devojke.

- Izrasla si u krasnu devojku, volim tvoju mamu i njenu muziku - napisala je jedna gledateljka.

Predivno, Hana predivna si i treba da budeš ponosna na svoje roditelje! - prokomentarisao je drugi fan. 

- Kada pobediš na genetskoj lutriji... - zaključila je treća korisnica.

Video ima 65 hiljada pregleda, te se slobodno može reći da je Natina lepa ćerka postala prava zvezda društvenim mreža, i to sa punim pravom!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

A, mater?

04.07.2022 19:27

Koliko je ovde niskog morala sa obe strane. Prvenstveno da se ona kao petnaestogodišnjakinja ovako postavlja za fotografiju. Drugo da vi uopšte objavljujete i da pišete da ostavlja ljude bez daha. Smejte se američkim sitkomima i pratite holivud, ali prestanite da prihvatate njihovu kulturu ili odosmo svi u aut, žalosno