Zanimljivosti

Vrela akcija Džehve i Nina na PESKU! Košarkaš se uželeo pevačice pa je pred svima spopao na PLAŽI! (FOTO)

Mlada pevačica Teodora Džehverović i njen dečko Nino Čelebić uživaju na odmoru, pa su se izgleda malo i zaneli!

29.06.2022 10:00

Vrela akcija Džehve i Nina na PESKU! Košarkaš se uželeo pevačice pa je pred svima spopao na PLAŽI! (FOTO)
youtube/printscreen-MONDO PORTAL

Leto, more, plaža i tropske vreline sve nas čine raspoloženijima za ljubav i intimne nestašluke. Ipak, većina nas takve trenutke sa voljenom osobom čuva za spavaću sobu ili druga mesta koja nisu dostupna javnosti. Međutim, čini se da se pevačica Teodora Džehverović baš zaljubila, pa i ne mari gde će razmenjivati nežnosti sa svojim dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem. Portal Srećna Republika vam otkriva kako su se ovi golupčići “zaigrali” na plaži.

Naime, izgleda da se Teodora baš uželela razmenjivanja nežnosti sa dečkom dok je on igrao u dalekom Brazilu, da ga sada kada se vratio u Srbiju ne ispušta iz ruku. A ni on nju, da budemo iskreni. Najnovija slike koje je Džehva objavila na svom Instagram storiju prikazuju zaljubljeni par na plaži. Na prvoj se njih dvoje ljube u vodi, a na drugoj grle.

Instagram stories/printscreen-teodoradzehverovic

Teodora i Nino se ljube na plaži

Instagram stories/printscreen-teodoradzehverovic

Pevačica i košarkaš se grle u vodi

 

Ipak, na trećoj fotografiji se situacija maksimalno uzburkala, jer vidimo Teodoru kako leži na pesku u seksi bikiniju i Nina koji kleči iznad nje, drži je za kukove i skida joj šorts. Ove senzualne crno-bele fotografije je atraktivna pevačica objavila na svom Instagram profilu, koji već par nedelja krase prizori hrvatskih plaža i njene zanosne figure.

Instagram stories/printscreen-teodoradzehverovic

Teodora i Nino u plićaku

 

Svakako, lepo je videti da se ovaj mladi par voli i kako se ne stide da razmenjuju nežnosti u javnosti. Ipak, svi nas upozoravaju da je sunce baš jako ovih dana, pa ne bi baš bilo pametno da košarkaš i pevačica izgore u zanosu strasti!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)