Zanimljivosti

Šta se desilo sa Milicom Pavlović? Da li je prepoznajete?

Pevačica Milica Pavlović je na nedavnom nastupu u Crnoj Gori pobrala mnogo pohvala, ali i kritika zbog najnovije transformacije koja je podelila njene pratioce na Instagramu.

28.06.2022 21:30

Šta se desilo sa Milicom Pavlović? Da li je prepoznajete?
Prntscrn/YouTube/HYPE TV

Pevačica Milica Pavlović gostovala je na crnogorskom festivalu "Sunčane skale" i kako mediji prenose "zapalila Herceg Novi". Međutim, nakon što je atraktivna plavuša objavila nekoliko svojih fotografija na Instagramu u istom autfitu u kom je nastupala, retko kome je bila prepoznatljiva, pa su se mnogi opravdano zapitali šta joj se ponovo dogodilo. 

Podsetimo, nedavno se već spekulisalo o njenom fizičkom izgledu, ali ona je tada istakla da nije radila nikakve estetske korekcije, već da je samo promenila boju kose i prešla iz smeđe u plavu. Sada je situacija, međutim, ponovo ista jer je pevačica još jednom pokrenula ozbiljne polemike o tome šta joj se i ovog puta dogodilo. 

Mnogi su prokomentarisali kako se čini da se na fotografijama s crnogorskog primorja možda zanela s aplikacijom za sređivanje i "doradu" filterima. Poznato je, naime, da to osobu može u trenu da promeni na drastičan način, a mnoge dame, posebno one poznate, i ne kriju da se njihov lik skoro potpuno razlikuje u prirodi i na Instagramu. Starleta Kim Kardašijan, koja je takođe nedavno postala plavuša, samo je jedna od dama kojima su filteri prirasli srcu, a sada im se izgleda pridružila i Milica.

- Kakva noć je iza nas! Nerealni ste koliko mi ljubavi pružate, dragi ljudi! Borila sam se, ali veoma sam ponosna na to sto je album #Posesivna zabeležio više od 50 miliona pregleda. Hvala vam što me već dva i po meseca konstantno držite na prvoj poziciji slušanosti u našem regionu. Hvala na ogromnoj podršci i što toliko volite moje nove pesme! Puno mi je srce! - napisala je na Instagramu Pavlovićeva.

Ona je, inače, u Crnoj Gori ponela top-haljinu sa širokim pojasom u trenutno najaktuelnijoj neonsko-zelenoj boji, za šta je dobila gomilu pohvala. Haljina je imala i ogroman šlic koji je otkrio Miličine zgodne noge, a obula je srebrno-bordo sandale. Plave oči je dodatno istakla ljubičastom senkom i ajlajnerom u istoj boji, a stajling je dopunila ogrlicom i bordo manikirom.

Komentari su pljuštali na sve strane, pa se čini da fanovima nije smetala ni pevačicina zaigranost u fotošopu.

- Najlepša osoba na celom svetu -

- Prezgodna si -

- Pokidala si -

- Boginjo -

- Hoćemo Arenu - glase samo neki od oduševljenih objava na njene fotografije.

Bilo je, međutim, i onih koji su istakli kako na najnovijim objavama ne liči na sebe. 

- A šta ti je sa licem - 

- Šteta, lepa si, ne treba ti toliko filtera - 

- Opet izgledaš drugačije - naveli su pojedinci.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quicknews (@quicknews.rs)

Inače, koliko je boja Miličine haljine aktuelna ove sezone svedoče i druge dame koje su se prethodnih dana pojavile u kreacijama sličnih nijansi.

Tako je pevačica Sara Jo na nastupu u Skoplju nosila autentičan autfit iste boje, noseći preko svega i mantil-kabanicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Pevačica Marina Visković je otišla još korak dalje i uz haljinu u trendi boji uparila i automobil.

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah ponela je sličnu neonsko-zelenu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)