Zanimljivosti

SEKO, ŠTA TO RADIŠ?! Fanovi u šoku, pevačica zavukla ruku u gaće, pa počela da se OTKOPČAVA, a evo šta je tražila "tamo dole"! (VIDEO)

Seka Aleksić uveliko snima spotove za novi album, a sa jednog seta je podelila snimak koji je mnoge iznenadio, zaprepastio, ali i nasmejao.

28.06.2022 12:00

SEKO, ŠTA TO RADIŠ?! Fanovi u šoku, pevačica zavukla ruku u gaće, pa počela da se OTKOPČAVA, a evo šta je tražila "tamo dole"! (VIDEO)
Instagram-seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić uveliko radi na snimanju spotova za novi album, a njena publika je voli jer je uprkos popularnosti i uspehu ostala prirodna i ne libi se da kaže, pa i pokaže mnoge stvari. Nekada je imala i čitavu rijaliti emisiju u kojoj je do detalja za potrebe snimanja otvorila vrata svog doma.

"Luda glava" je pesma za koju je nedavno snimala spot i tom prilikom se pojavila u atraktivnom, uskom svetlucavom kompletu. Nosila je pantalone i bodi u srebrnoj boji koji su se zato prelamali na svetlosti, a iako je bila zakopčana do grla, materijal je bio delimično providan pa je tako otkrivao raskoš njenih oblina.

Kosa joj je najduža koju je ikada imala, a ceo stajling je dopunila velikim minđušama od cirkona, koje su oblika zvezde.

Iako je i samim stajlingom privukla veliku pažnju, poznata pevačica je i jednim neposrednim potezom izazvala opštu pomamu na Instagramu, budući da je baš na toj društvenoj mreži objavila snimak napravljen "iza kulisa" snimanja spota. Upravo se na njemu vidi kako je ona zapravo podnela naporno poziranje, đuskanje i glumu, kao i komplet koji joj je, sudeći po reakciji, zadavao ozbiljne muke. 

Zato je ta estradna umetnica, ni manje ni više, nego u jednom momentu zavukla ruke u pantalone, ka donjem vešu, smejući se i "tražeći" nešto po međunožju. To je učinila naočigled cele ekipe koja je pokušavala da vizualizuje spot i koja je u jednom trenutku ukočenog pogleda posmatrala šta li to Seka radi. A onda je usledio smeh. 

Video ima i opis u kom je Aleksićeva zapravo otkrila šta se dogodilo.

- Kad se najedem pre snimanja, pa mi kažu: "Uvuci stomak"! - napisala je ona.

Komentarom je pevačica zapravo aludirala na to da se sve vreme tokom snimanja stezala, a čemu je, verovatno, umnogome pomogao i uzani bodi s veoma malo likre i elastina. 

Bez ustezanja, ona ga je otkopčala i kroz smeh priznala koliko joj je zbog toga laknulo.   

Njeni fanovi su snimak dočekali s nepodeljenim oduševljenjem. 

- Ha ha ha ha ha ha, ludačo moja - poručila joj je koleginica Slađa Alegro.

- Ti si hit -

- Obožavam te -

- Dobra si svakako -

- Ti si super žena -

- Stvarno si kraljica -

- Najjača mačketina na estradi, bila i ostala -

- Boginja! -

- Carica si! -

- Neisfolirana i skroz prirodna žena, što je retko -

- Legendoooo -

- Ludača pozitivna -

- Zabole te -

- Vrh si i sa stomakom i bez njega! To kod tebe uopšte nije bitno -

- Razmišljam se, gde li ti ode ruka -

- Najlepši od svega je tvoj smisao za humor -

- Koliko si normalna žena, pa bravo! - glase samo neki od komentara ispod snimka.  

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)