Zanimljivosti

ROZGA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA! A onda se pojavila u stajlingu koji je otkrio SVE, fanovi u transu, kakav joj je to stomak!

Hrvatska pevačica odgovorila je na pitanje da li je pristalica filera ili filtera i time iznenadila mnoge, a zatim pratioce na Instagramu oduševila stajlingom.

27.06.2022 09:00

ROZGA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA! A onda se pojavila u stajlingu koji je otkrio SVE, fanovi u transu, kakav joj je to stomak!
Tanjug/AP

Pevačica Jelena Rozga uskoro će proslaviti 45. rođendan, a mnogima se čini da se ne menja već godinama. Čestitke na njenom Instagram profilu su česte na račun "podmlađivanja", pa ne i što je redovno novinari pitaju da li je estetskom hirurgijom nešto menjala na svom telu. Hrvatska pevačica, međutim, na takva pitanja ima samo jedan odgovor - jedino boju kose.

- Možda kada napunim 70 godina odradim nekakav fejslifting. Radije to nego da mi je glava svaki dan sve veća. Što se tiče filtera, mislim da ne treba preterivati ni u tome - rekla je Rozga za medije, odgovarajuće na pitanje da li radije podržava filere ili filtere.

Hrvatska pevačica, inače, privlači pažnju gde god se pojavi i to zahvaljujući svom zavodljivom osmehu i laskavoj figuri. Tako je nedavno na jednom događaju privukla poglede prisutnih u teget haljini koja je istakla njene obline.

- Crveni ruž i osmeh. Život je tako lep - bilo je sve što je ona u tom izdanju imala da poruči sa zabave.

Osim toga, Jelena je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu postavila fotografiju na kojoj bi joj retko ko dao godina koliko ima. Na njoj je pozirala u uskim farmerkama visokog struka, koje su na kolenima pocepane. Uz njih se odlučila za top koji otkriva ravan stomak, sa sve atraktivnim, zvonastim rukavima. Kosu je vezala u rep, a izgled je upotpunila tamnim naočarima za sunce i belim jednostavnim sandalama na štiklu. Tim izdanjem izazvala je opšte oduševljenje, a mnogi su prokomentarisali kako su joj figura i stomak "neverovatni".

- Malo mi za sriću triba - deo je refrena pesme pevačice Doris Dragović, koji je Jelena odlučila da citira.

Rozga svoj ljubavni život posle violončeliste Stjepana Hausera skriva kao zmija noge. Oni su delovali kao skladan par, ali Jelena je istakla da u njenim godinama više ne pravi kompromise na račun ljubavnog života.

- Ponekad bih nešto i trpela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lep i ispunjen pesmom. Radim posao koji volim najviše na svetu. Muzika je nešto najdivnije, a popeti se na binu i pevati dva sata pesme koje ljudi znaju od početka do kraja je predivno. Imam lep život, ne mogu reći da je loše. Imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali zaista mi je lepo - istakla je pevačica za "Grand news".


BONUS VIDEO:

Komentari (0)