Zanimljivosti

KAĆA GRUJIĆ SE RASTALA OD GOBELJE! Post na Instagramu s bebom Katjom u naručju pokrenuo more emocija! (FOTO)

Poznata pevačica je sa svojim fanovima podelila za nju posebne intimne trenutke i još jednom izazvala ogromnu pažnju.

13.07.2022 09:05

KAĆA GRUJIĆ SE RASTALA OD GOBELJE! Post na Instagramu s bebom Katjom u naručju pokrenuo more emocija! (FOTO)
FOTO: ATA images

Od kada je u decembru postala mama, pevačica Katarina Grujić Gobeljić svoje pratioce na društvenim mrežama često obraduje fotografijama svoje naslednice. Bilo na stadijumu kada dođu da sa tatom proslave pobedu ili na bazenu, kada dame uživaju same, Katarina i malena Katja uvek poberu more lajkova i komentara.

Ipak, mama Kaća je sada podelila snimak svoje devojčice i raznežila ceo Instagram. Portal Srećna Republika vam otkriva gde je to tata, fudbaler Marko Gobeljić, ispratio svoje devojke i kako su se pre puta one sa njim pozdravile.

Instagram/katarinagrujicdoll

Malena Katja i njen tata Marko Gobeljić

Naime, Kaća je na svom Instagram storiju podelila snimak sa aerodroma, na kome tata Gobelja drži malu Katju i prati svoju ćerkicu i suprugu na more. Mama i beba su se pozdavljale sa tatom koji im zbog poslovnih obveza neće praviti društvo, budući da je domaća fudbalska sezona tek počela.Kaća je na storiju napisala da će im on nedostajati, a svima je za oko zapala njihova preslatka devojčica.

Instagram/katarinagrujicdoll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić sa ćerkicom Katjom

Malena Katja je nosila turban na glavi, a svi su se oduševili kada su videli snimak medene devojčice. Ponosni tata je ljubio svoju mezimicu, a mama joj se razneženo obratila i rekla kako idu na more. Onda se srećna porodica uslikala zajedno pre polaska. Gobelja na fotografiji ljubi svoju suprugu, dok se pevačica osmehuje.

Šta reći, osim da im ljubav i sreća lepo stoje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)