Zanimljivosti

Svi su gledali u grudi Senidah, šta je to na njima, šta ih je "napalo"?! Popularna pevačica još jednom iznenadila stajlingom!

Popularna slovenačka kantautorka je svoj nastup začinila neobičnom odevnom kombinacijom, očigledno inspirisanom čuvenom sagom "Pirati sa Kariba".

09.07.2022 13:30

Svi su gledali u grudi Senidah, šta je to na njima, šta ih je "napalo"?! Popularna pevačica još jednom iznenadila stajlingom!
Tanjug/AP

Svako ko prati rad slovenačke pevačice Senidah zna da su i pesme i modni ukus ove dame nestandardni i da se po tome razlikuje od svojih kolega. Ipak, malo ko je očekivao iznenađenje koje je svojim fanovima priredila tokom nastupa na festivalu Exit

Kantautorka se odlučila za kombinaciju inspirisanu filmskom franšizom “Pirati s Kariba”, te je odabrala kožni korset i pantalone. Oni su se sastojali od mnogobrojnih raznobojnih tračica materijala, koje su bile nepravilno poređane i proštepane debljim koncem. Osim toga, bila je ogrnuta ribarskom mrežom koja je sačinjavala i jedan rukav njenog gornjeg dela.

Bujna talasasta kosa i naočare s belim ramom su začinile taj autfit, ali jedan detalj se posebno isticao. Ili je možda bolje reći dva.

Naime, Senidah je imala zalepljene kosturske lobanje na korset i to tačno u predelu grudi, čime je upotpunila tematiku svoje odevne kombinacije.

Mnogi se i sada pitaju ko je idejni tvorac neobične kreacije, ali jedno je sigurno, društvene mreže svakako nisu ostale neme na pevačicino izdanje. Instagram objava na kojoj pozira u tom autfitu ima više od 13 hiljada lajkova, a fanovi su u komentarima jasno stavili do znanja da im se dopada njen žestoki izgled.

- Mnogo kul autfit - napisao je jedan pratilac.

- Totalna dominacija - prokomentarisao je drugi fan.

- Džoni Dep i Senidah - objavio je treći gledalac.

- Kao “Pirati s Kariba” samo fali Džoni Dep, verovatno je i on tu negde. Sjajno! - zaključio je četvrti fan.

Ne znamo da li je Džoni negde u tajnosti uživao u nastupu pevačice, ali znamo da bi sigurno bio ponosan na nju što je ispratila tematiku čuvene filmske sage.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)