Zanimljivosti

KOGA TO NATAŠA BEKVALAC LJUBI NA PLAŽI? Pevačicina objava raspametila sve redom, sada je sve jasno! (FOTO)

Na španskom vrelom pesku, lepa pevačica je nekoga zagrlila sa puno ljubavi, a svi se pitaju o kome se radi!

14.07.2022 12:00

KOGA TO NATAŠA BEKVALAC LJUBI NA PLAŽI? Pevačicina objava raspametila sve redom, sada je sve jasno! (FOTO)
Foto: D. Kadić

Novosadska Barbika uživa u čarima ovog leta. Nakon letovanja u Grčkoj, plavokosa pevačica se zaputila u sebi omiljenu Španiju, te žari i pali na plažama Iberijskog poluostrva. Pored zanosnih slika u kupaćim kostimima, Nataša Bekvalac sa svojim pratiocima na Instagramu deli i storije svog provoda na moru, a jedna scena je posebno privukla pažnju. Portal Srećna Republika vam otkirva koga je to pevačica poljubila pod suncobranom.

Naime, radi se o njenoj starijoj ćerki, Hani Ikodinović. Natašina starija devojčica se pojavila na njenom Instagram storiju, a kada je mama videla kako se njena naslednica snima, brzo je zgrabila i zagrilila, pa je onda izljubila. Preslatka scena je raznežila sve pevačicine fanove, budući da su svi impresionirani time kako je Hana brzo porasla i izrasla u prelepu devojku.

FOTO: Printscreen/Instagram/ bekvalceva

Nataša Bekvalac ljubi ćerku Hanu

Osim toga, budući da se na ovom storiju vidi kako ćerka i mama sede jedna pored druge, mnogi su prokomentarisali kako Hana neverovatno liči na svoju lepu mamu. Ako izuzmemo devojčicinu tamnu kosu, Hanino lice neverovatno podesća na Natašino sa početka karijere.

FOTO: Printscreen/Instagram/ bekvalceva

Hana Ikodinović

FOTO: Printscreen/Instagram/ bekvalceva

Nataša Bekvalac

Hana je imala tu sreću da od Nataše nasledi i građu, što se nedavno moglo videti na jednoj od pevačicinih objava iz Grčke. Niko nije mogao da porekne da ova devojčica izrasta u jako lepu i zgodnu devojku, te je mnoge podsetila na svoju mamu, koja je početkom dvehiljaditih godina svojom pojavom izazvala prvi bum na srpskoj estradi.

I dok atraktivna pavačica uživa u letnjoj zabavi sa svojim ćerkama, ostaje nam da vidimo da li će i Hana krenuti maminim stopama. Jedno je sigurno, njeno prisustvo na društvenoj mreži TikTok je svakako zapaženo, te se može reći da ima odlične predispozicije da postane javna ličnost kada odraste.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)