Zanimljivosti

DOK JE MUŽ PREKO BARE: Aleksandra Prijović obnažena u krevetu sa zgodnim manekenom (VIDEO)

Pevačica po odlasku supruga Filipa Živojinovića u Ameriku u novom spotu nikad izazovnija!

13.06.2022 17:27

DOK JE MUŽ PREKO BARE: Aleksandra Prijović obnažena u krevetu sa zgodnim manekenom (VIDEO)
Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović je poslednjih dana imala niz neprijatnosti od kojih su samo neka rezultirala celokupnim brisanjem njenog Instagram naloga.

Ona je u početku pobrisala neke fotografije, da bi na kraju izbrisala sve, među kojima je bio pregršt onih sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom.

Razlog za sve je bio navodni novi spot i numeru koja je procurela u javnost i pre zvaničnog termina, tako da ju je Prijovićeva objavila tek zvanično danas.

Aleksandra se u pesmi "Zvuk tišine" pojavila nikad provokativnija.

 

 

Ceo spot vodi se temom poznatog mjuzikla "Mulen Ruž" sa Nikol Kidman u glavnoj ulozi, za koju joj je je za mrvicu izbegeo i Oskar te godine, ali ga je Filmska akademija nadoknadila već naredne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freffy<3 (@unknownxo.14)

 

Prijovićeva je aludirala na scene na krovu čuvene zgrade, baš kao i u poznatom mjuziklu.

 

 

Aleksandra je u ovom spotu promenila najviše odevnih kombinacija, a primetno je da se u jednom trenutku raskomotila i više nego uobičajeno.

Tematika celog spota je prevara koju je maestralno odglumeo maneken Aleksa Gavrilović, koji je zanosno ljubio manekenku Biljanu Bibi Borić. Inače, ovaj par manekena je godinama zajedno i u privatnom životu, tako da nisu ni imali šta da glume.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B I B I (@bibiboric)

 

Aleksandara se čini da je jedva čekala da vidi leđa supruga Filipa, koji je već mesecima zbog poslovnih obaveza u Americi, kako bi se obnažila u spotu.

Prntscrn/YouTube/A music

Aleksandra Prijović u novom spotu

Filip joj je sam u prethodnim spotovima predlagao da se malo više obnaži, a ona je za sve medije odgovarala koliko joj je to navodno teško palo.

Pevačica ovoga puta pored mladog manekena Alekse ne deluje preterano sramežljivo dok leži u seksi crnom kombinezonu i sandalama sa visokim potpeticama.

Mnogima se čini da je Aleksandra u spotu nikad lepša, budući da ima novu frizuru i aktuelne šiške, pa deluje da joj boravak u Beogradu bez supruga možda i prija.

Prntscrn/YouTube/A music

Pored manekena Alekse u novom spotu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)