Zanimljivosti

Da li biste ikada pretpostavili da je ona devojka Kijanu Rivsa? Jedan od najlepših glumaca na svetu na udaru kritika, razapeli ga i FANOVI SANDRE BULOK!

KIjanu Rivs se sa svojom devojkom pojavio na crvenom tepihu posle 3 godine od početka veze sa njom, što su mnogobrojni fanovi poznatog glumca dočekali na nož.

12.06.2022 18:00

Da li biste ikada pretpostavili da je ona devojka Kijanu Rivsa? Jedan od najlepših glumaca na svetu na udaru kritika, razapeli ga i FANOVI SANDRE BULOK!
Prntscrn/YouTube/TheEllenShow

Kijanu Rivs je jedan od najpoznatijih svetskih glumaca, a po mišljenju mnogih pripadnica lepšeg pola i najlepši.

Glavni glumac čuvene trilogije Matriks izgleda baš kao da je i pored teškog života našao eliskir mladosti.

Odavno je poznato da njega život nije mazio budući da je u jednom trenutku u životu ostao bez dva najvoljenija bića - ćerke i devojke. Naime, Dženifer Sajm, za koju su svi govorili da je žena njegovog života kada ju je sreo davnih devedesetih, 2000. godine je rodila njihovu mrtvu bebu, da bi 18 meseci nakon te tragedije stradala u saobraćajnoj nesreći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀ (@keanuphots)

Kijanu se posle toga dugo oporavljao, a prvi put se sa jednom životnom partnerkom na crvenom tepihu pojvaio tek nakon 35 godina od Dženiferine pogibije. Žena kojoj je učinio tu čast jeste njegove donedavno dugogodišnja prijateljica Aleksandra Grant sa kojom je u jednom trenutku iznenada stupio u emotivnu vezu.

Javnost je za tu američku umetnicu saznala tek 2019, a po navodima nekih medija par je zajedno čak od 2018. godine, iako su odnos ozvaničili nešto kasnije. 

Aleksandra je umetnica koja se bavi vajarstvom, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a sa glumcem ju je pre desetak godina spojio posao. Sarađivali su na Rivsovim knjigama "Oda sreći" iz 2011. i "Sijena" koju je objavio 2015. Aleksandra mu je pomogla oko vizuelnih rešenja za knjige, dok je on pisao poeziju.

Kijanu je bio oduševljen načinom na koji Grantova komunicira sa piscima. Navodi se da ga je privuklo to "što je ona sa lakoćom upoznavala dušu umetnika".

Par se jeseni 2019. godine 1. put pojavio u javnosti držeći se za ruke i ne skrivajući svoju ljubav i to u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLAIRbyKahn (@clairbykahn)

Šuška se da su se oni u međuvremenu i verili.

- Aleksandra je rekla prijateljicama da ju je Kijanu zaprosio u svom domu u Holivudu na njen rođendan nakon što joj je priredio večeru - preneli su mediji još 2020.

Međutim, fanovi poznatog lepotana i nisu baš oduševljeni njegovim izborom. Oni bi, zapravo, možda i prihvatili tu priču da Aleksandra, koja je 8 godina mlađa od Rivsa, zbog sede kose i celokupnog izgleda ne deluje kao da je drastično starija od njega.

- Osedela sam pre vremena, u 20-im. Farbala sam kosu svakom bojom koju sam našla sve dok nisam prestala da tolerišem toksičnost iz njih. U 30-im sam pustila kosu da ostane seda. Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u koje god doba života. Ali ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima - pokušala je ta umetnica da odgovori na brojne komentare nezadovoljnih fanova njenog poznatog momka.

- Izgleda staro! Možeš ti mnogo bolje - često se pominje u reakcijama.

- I dalje ne razumem šta će sa njom -

- Seda je i zapuštena -

- Izgleda mu kao mama -

- Mogao je da nađe 100 puta lepšu - samo su neki od komentara koji su se nizali nakon što je slika poznatog para s crvenog tepiha obišla svet. 

Oni su se, podsetimo, pojavili vidno zaljubljeni na događaju "MOCA Gala" u Los Anđelesu. Kijanu je tom prilikom ostao veran svom elegantnom stilu, dok se Aleksandra opredelila za crvenu usku haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Glumac je pored Matriksa najpoznatiji po filmu Brzina u kom je 1994. glumio sa koleginicom Sandrom Bulok. Taj dvojac je tek nekoliko godina kasnije priznao da se zaljubio jedno u drugo, ali budući da niko nije pokrenuo inicijatuvu, to je ostala tajna do decembra 2018.

- On je bio zgodan i stalno me je gledao, a ja sam se kikotala. Bilo je teško da budem ozbiljna na setu. Bila sam jako zaljubljena u njega, ali mora da je bilo nešto na meni što mu se nije dopadalo - rekla je Sandra gostujući u jednoj emisiji i dodala da se ipak nije nikada zabavljala sa Kijanuom.

Glumac je u istoj emisiji kod Elen Dedženeris gostovao maja 2019, a voditeljka mu je pustila snimak gde Sandra priznaje da je bila zaljubljena u njega.

- Ona očigledno nije znala da sam ja bio zaljubljen u nju! Bilo je lepo ići na posao. Ona je divna osoba, ali jednostavno, radili smo zajedno - priznao je Kijanu i ostavio fanove u šoku.

Fanovi para, međutim, to nikada nisu oprostili holivudskim zvezdama, pa je na fan profilu Sandre Bulok osvanuo serijal njihovih zajedničkih fotografija, i to istoga dana kada su brzinom svetlosti svet obišle i fotografije Kijanua i Aleksandre kako se zaljubljeno drže za ruke sa svečanosti u Los Anđelesu.

Na većini fotografija Sandra grli Rivsa oko struka, dok su na pojedinim fotografijama i suviše prisni za dvoje ljudi koji su filmske kolege.

Slučajnost ili nešto više?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)