Ispovesti RAĐAM DECU PO NARUDŽBINI, TRUDNOĆA KOŠTA 15.000 EVRA: Kupila je kuću i dva stana - a evo koliko puta se porodila 16:12
Roditeljstvo IZAŠLA SAM IZ PORODILIŠTA, NISAM MOGLA DA USTANEM ZBOG RANE, A SVEKAR MI JE REKAO NEŠTO GNUSNO: Od tih reči ni danas ne mogu da se oporavim! 16:05
Odrasli ZATRUDNELA SAM, ALI I DALJE SAM IMALA INTIMNE ODNOSE: 14 dana kasnije lekari su zabezeknuto gledali u moju matericu, a ja umalo nisam pala u nesvest! (FOTO) 13:51
Zanimljivosti "NAJRUŽNIJI" GLUMAC PROŠETAO S 30 GODINA MLAĐOM NA PLAŽI: Ova hodajuća BOMBA se porodila pre 8 nedelja, a na stomaku sijaju pločice! (FOTO) 14:36
Foto dana Žizel Bundšen (44) pokazuje svoje fenomenalne trbušnjake nakon porođaja dok uživa na jahti sa partnerom, ćerkom i prijateljima. 11:06
Roditeljstvo PORODILA SE, A ONDA SU SE BABICE USKOMEŠALE I UNEZVERENO GLEDALE U MAJKU: Jednoj se oteo vrisak: "O, moj Bože!", a majka je pretrnula od straha! (VIDEO) 21:31
Roditeljstvo OTIŠLA JE NA POROĐAJ I DOŽIVELA NAJVEĆE IZNENAĐENJE U ŽIVOTU: Kada je ugledala bebu vrisnula je od šoka! (FOTO) 17:01
Vesti MAJKA I ĆERKA OTKRILE DA SU TRUDNE U ISTO VREME - S ISTIM MUŠKARCEM: Ljudi se u neverici hvataju za glavu, ali to nije sve - priča ne može biti bizarnija! (VIDEO) 12:15
Vesti KAD SE OVO DETE RODILO, LEKARI SU SE SKAMENILI OD NJENOG POGLEDA - slika ljutog novorođenčeta je obišla svet! Evo ko je ona DANAS! (FOTO) 10:48
Vesti BABICA JE UZELA U RUKE TEK ROĐENU BEBU! Zanemela je od šoka - novorođenče se pridiglo i počelo da korača, gledala je u neverici šta joj se odvija pred očima! (VIDEO) 18:10
Zanimljivosti POZNATA VODITELJKA OTKRILA DA IMA RAK - njena priča kida dušu: "Na dan kada sam se porodila saznala sam da bolujem od opake bolesti"! 19:40
Roditeljstvo TRUDNICA JE VOZILA SVOJE PETORO DECE U KOMBIJU, A ONDA DOBILA SNAŽNE KONTRAKCIJE: Stala je pored puta i posle sekund osetila nešto između nogu! 16:15