Odrasli KAD SAM RODILA ĆERKU, TO JE BILO OSTVARENJE SNA: A onda su mi lekari rekli da imam još 16 meseci života! 08:30
Roditeljstvo OVA ŽENA JE RODILA 12 DECE I SAMO ZBOG JEDNE STVARI MNOGO ŽALI: Ima farmu, 140 životinja i sve stiže - ljudi se pitaju kako je ovo moguće?! (FOTO) 19:30
Odrasli OVAJ GINEKOLOG 50 GODINA PORAĐA ŽENE I ŠOKIRAO JE STAVOM O PRISUSTVU MUŠKARACA U SALI: "To je dovelo do jedne stvari koja nikako nije dobra za žene!" 17:35
Vesti OSETILA JE TRUDOVE, a sekund kasnije zabila se kolima u drvo: Dok je nepomično ležala i tvrdila da se porodila, BEBE nije bilo nigde 11:38
Odrasli TRUDNA NATAŠA JE "UMRLA" OD SRČANOG UDARA I BILA JE KLINIČKI MRTVA 14 MINUTA: Ona je jedan u milion slučajeva - lekari su je oživljavali, a onda shvatili nešto PORAŽAVAJUĆE! 18:45
Zanimljivosti OVAKO KILIBARDA IZGLEDA 4 MESECA POSLE POROĐAJA! Objavila fotografiju i poruku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Ovo sam nova ja! (FOTO) 15:07
Zanimljivosti STIGLA PRINOVA U KRALJEVSKU PORODICU - Vilijam je postao tata! Njegova žena se porodila u strogoj tajnosti, ovo su ŠOK detalji! 15:53
Odrasli POSLE TREĆEG POROĐAJA JE POČELA DA KRVARI, ali doktor joj je rekao da je samo pod stresom! 6 nedelja kasnije otkrivena je ISTINA! 19:05
Zanimljivosti BRITANIJA U ŠOKU! PRINCEZA SE PORODILA - a sve vreme je KRILA trudnoću: Sad odbija da pokaže bebu, mediji bruje o tome šta je razlog! 17:40
Zanimljivosti RIJALITI-ZVEZDA SE PORODILA KOD KUĆE, a kada je ugledala bebu - vrisnula je iz petnih žila! Zbog onoga što je izašlo iz nje imala je traume godinama 17:20
Odrasli PORAĐALA SAM SE 56 SATI i svima govorila da nešto ne valja: Kada sam se dovoljno otvorila, bilo je jasno, a nisu mi verovali 13:40
Roditeljstvo KADA SE PORODILA, DALI SU JOJ DA SE OPROSTI OD BEBE KOJA JE JEDVA DISALA: Ono što se potom desilo doktori ne znaju da objasne: U 27 godina karijere nisam to video 11:10