Ispovesti DOK SAM ČEKAO ŽENU DA SE PORODI SMUVAO SAM OVU DEVOJKU: Sedam meseci posle policija mi je zakucala na vrata - preti mi ZATVOR 19:20
Kuce DEVOJČICA JE REŠILA DA IZVEDE CARSKI REZ NA SOPSTVENOM PSU: Dohvatila nož i počela da ga seče, društvene mreže se digle na noge! (VIDEO) 19:00
Roditeljstvo MAMA JE ODLUČILA DA PRODA KOLEVKU SVOG UMRLOG SINA: Zbog onoga što se dogodilo svi plaču, jedan čovek je promenio njen život! (VIDEO) 12:50
Odrasli PROF. DR DINO TARABAR ŠOKIRAO PODACIMA O DECI ROĐENOJ CARSKIM REZOM: Imaće veće zdravstvene komplikacije kasnije u životu 11:10
Ispovesti MUŽ ME JE PRIMORAO DA MU RODIM DETE KOJE NISAM ŽELELA: Izgubila sam posao zbog toga i sada ga prezirem! 19:45
Roditeljstvo ANDREA SE PRESTRAVILA KADA SU LEKARI BEZ REČI ODNELI NJENU TEK ROĐENU BEBU: Nisu je stavili ni na njene grudi, a onda joj je muž saopštio nešto JEZIVO! 18:01
Roditeljstvo MAJKA JE ŠOKIRALA SVET KAD JE OBJAVILA TEŽINU SVOJE ŠESTE BEBE: Zbog ovog prizora su i lekari zanemeli! (FOTO) 07:30
Odrasli POROĐAJ JE BEZBOLAN - Babica Snežana Kostov ispričala kako pomaže ženama da najlakše prođu ovaj proces! A zatim je otkrila bolnu istinu o carskom rezu! (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo OSETILA JE NESNOSAN BOL, POROĐAJ JE POČINJAO, A BEBI SE OBMOTALA PUPČANA VRPCA OKO VRATA! Vrištala je i dozivala doktora, a kad je videla u kakvom je on stanju doživela je ŠOK! (VIDEO) 17:53
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 16:01
Odrasli PROBUDILA SAM SE IZ KOME I REKLI SU MI DA SAM SE PORODILA, JA SE TOGA NE SEĆAM: Doneli su mi dete i ja sam se izbezumila 18:55
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 14:01