Roditeljstvo PORAĐALA SE 18 SATI, A NAJGORE JE DOŠLO TEK POSLE TOGA: Manekenka ogolila dušu, niko nije znao kroz kakav emotivni haos je prolazila! 19:30
Zanimljivosti EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU O TEŠKOM POREMEĆAJU S KOJIM SE BORILA! Sve se desilo nakon porođaja, nije mogla da se posveti sinu, jedva je hodala... 09:40
Dete DONELA JE BEBU NA SVET, A ONDA ČULA KRIKE LEKARA - UZNEMIRENO SU TRČALI! Triput su reanimirali dete dok otac nije uradio nešto i sve ostavio paralisane! (FOTO) 06:54
Roditeljstvo BISERKA JE POMOGLA DA NA SVET DOĐE 6.000 BEBA, JEDNA JE BILA POSEBNA: Ovo iskustvo ju je zauvek promenilo! 12:50
Roditeljstvo SAD JE JASNO! Evo koliko dece u životu može da rodi žena, a koliko da ih napravi muškarac - ovo sigurno niste znali! 10:20
Vesti PUNIH 14 GODINA OD POROĐAJA TRPELA JE NESNOSNE BOLOVE: Nije joj pomoglo 14 operacija, a onda je upoznala NJEGA! (VIDEO) 17:01
Vesti NA SVET JE DONELA BLIZNAKINJE I PALA U KOMU, a kada se probudila rekli su joj da njena deca nisu preživela! Devetnaest godina kasnije se saznala stravična istina - otac je PRODAO BEBE!(VIDEO) 11:30
Roditeljstvo BILA JE PRESREĆNA KADA JE RODILA PRVO DETE, ALI ONDA JE USLEDIO UŽAS: Posle nekoliko meseci je pažljivije pogledala svoju bebu i shvatila strašnu istinu o njoj! 17:30
Zanimljivosti ŠOKANTNO PRIZNANJE MEGAN MARKL! OVO SU SIMPTOMI SMRTONOSNOG STANJA KOJE JE OTKRILA NAKON POROĐAJA: Supruga princa Harija nije ni sanjala šta će doživeti! 15:56
Ispovesti MARKO JE TEK NA POROĐAJU SHVATIO DA GA JE ŽENA PREVARILA: "Imamo tri ćerkice i oboje smo jedva čekali sina, ali čim sam ugledao dečaka, ZNAO SAM DA NIJE MOJ!" 21:40
Roditeljstvo PORAĐALA SE 54 SATA I NA KRAJU UMRLA: Na opšte zaprepašćenje svih, oživela je posle 28 minuta, sve vreme čula je jedan glas zbog kog se vratila! (FOTO) 11:10
Ispovesti RAĐAM DECU PO NARUDŽBINI, TRUDNOĆA KOŠTA 15.000 EVRA: Kupila je kuću i dva stana - a evo koliko puta se porodila 16:12