Zanimljivosti DA LI JE OVO MOGUĆE? BASTIJAN PRED HILJADAMA LJUDI IZJAVIO LJUBAV ESTER! Ona se privila uz njega i zagrlila ga čvrsto - nemački mediji bruje: "Šta će na ovo reći Ana Ivanović?" (VIDEO) 09:42
Strast SPAVAO JE SA SVOJOM PROFESORKOM KOJA JE 11 GODINA STARIJA OD NJEGA: Posle dva meseca je otkrio ŠOKANTNU istinu o njoj! 16:10
Zanimljivosti HJU HEFNER JE JEDNOJ OD BLIZNAKINJA NAPRAVIO DETE U 83. GODINI - imala je samo 19! Obema je tražio BIZARNE stvari, a danas su NEPREPOZNATLJIVE! (FOTO) 15:50
Ispovesti MILICI JE MUŽ OTPUTOVAO, PA JE POZVALA KOMŠIJU DA JOJ POPRAVI FRIŽIDER! On je bio oženjeni sveštenik i ludo joj se dopao - otvorili su flašu vina, a onda je usledio HAOS! 09:37
Zanimljivosti OVU NOVINARKU SRBIJA JE ZAMRZELA U REKORDNOM ROKU: Vatrena Ester navodno čeka bebu sa Bastijanom, slika novorođenčeta zbunila planetu (FOTO) 21:15
Zanimljivosti IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO KADA JE ONA OBOLELA OD RAKA! Bizarne priče šire se društvenim mrežama: "Ovaj britanski plemić je bio ljubavnik Kejt Midlton, a bio je i sa njenom setrom"! (FOTO) 14:13
Ispovesti JOŠ SE SEĆAM REČI KOJIMA ME JE SVEKRVA KLELA NA IZLASKU IZ KUĆE: "Proklet bio dan kad si nam prešla prag", samo sam nastavila dalje, nisam se ni okrenula! 20:30
Ispovesti VRATILA SE RANIJE S PUTA I MUŽA UHVATILA U KREVETU SA SVOJOM MAJKOM: "Mislila sam da je to najveći horor koji ću doživeti, ali nije bio kraj" - ovako nešto nikad niste čuli! 21:20
Zanimljivosti PRVA SLIKA TRUDNE ŽENE ZA KOJU SE PRIČA DA NOSI BASTIJANOVO DETE! Glasine sve jače da je ona kriva što je fudbaler ostavio Anu i troje dece! (FOTO) 18:17
Roditeljstvo IMALA JE 8 SPONTANIH POBAČAJA I VIŠE NEUSPEŠNIH VANTELESNIH! Kada je konačno donela bebu na svet u 53. godini porodica je se odrekla: "Dete nije njeno"! (FOTO) 20:45
Roditeljstvo OČEKIVALA JE DA ĆE RODITI TREĆE DETE, A ONDA JE NA PREGLEDU USLEDIO ŠOK: Doktorka nije mogla da veruje šta vidi, a zbog jedne njene rečenice ordinacijom se prolomio VRISAK! (VIDEO) 18:02