Roditeljstvo IMALA SAM 46 GODINA KAD SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA - svi su mi govorili da nisam normalna, ali ja sam rešila da rodim: Sada je gledam pored sebe u krevetu i KAJEM SE zbog jedne stvari! 20:30
Vesti ŠOK-ISPOVEST VRELE ČUVARKE U ZATVORU: Kada je otkriveno šta je radila s najokorelijim zatvorenikom i GDE, odmah je uhapšena - ali to nije bio kraj! (FOTO) 13:53
Vesti IMALA JE SAMO 27 GODINA I POSLE TROJE DECE SAZNALA DA JE PONOVO TRUDNA: Došla je u kliniku da abortira i gušila se u suzama - a onda joj je prišao ON i ugledala je tu fotografiju... 18:45
Zanimljivosti ANA IVANOVIĆ EMOTIVNIM OBRAĆANJEM ZABRINULA MILIONE - kad intuicija proradi... Obratila se jednoj osobi, pa otkrila: Ovo se dešava kad niko ne gleda! 13:07
Roditeljstvo SONJA (57) IZ PODGORICE JE 22 PUTA POKUŠALA DA OSTANE TRUDNA: Posle 8 spontanih pobačaja suprug Marko joj je doneo vesti zbog kojih je lila suze, a sada je BEBA KOD KUĆE! (FOTO) 12:45
Odrasli ČISTI JETRU, IZBACUJE TOKSINE I KRCATO JE VITAMINIMA: Naši preci su svakodnevno pili ovo piće, danas se prodaje kao suvo zlato, a možete ga sami napraviti kod kuće! 08:30
Zanimljivosti OVO MENJA SVE! DOK JE ANA ČUVALA SINOVE, BASTIJAN JE VODIO RAČUNA O TRUDNOJ ESTER! Isplivale šokantne fotografije - nemačka voditeljka sa stomakom do zuba! 12:21
Foto dana Nije Rijana bila jedina trudnica, i manekenka Karli Kros pokazala zaobljeni stomačić i potvrdila da je u drugom stanju na Met Gali 2025. 17:18
Zanimljivosti RIJANA SAOPŠTILA NAJLEPŠE VESTI - čeka treću bebu! Pokazala trudnički stomačić u uzanom kompletu, svi gledaju u ovaj detalj na njoj (FOTO) 07:30
Zanimljivosti OVO SU SVI ČEKALI: OGLASILA SE ŽENA ZA KOJU SE VERUJE DA JE RASTURILA BRAK ANI IVANOVIĆ: U prvom planu trudnički stomak Ester Sedlaček - ljudi u transu! (FOTO) 15:09
Ispovesti TRUDNA SAM VOZILA MUŽA KOD NJEGOVOG ROĐAKA, A ONDA SAM SAZNALA KO U STVARI ŽIVI U TOJ KUĆI: Nisam ni spavala, ni jela, ali je usledio još veći ŠOK! 21:20