Zanimljivosti MISLILA SAM DA JE MENOPAUZA U 45. KAD ONO - TRUDNA SEDMI PUT! Glumica odbila da otkrije ko je otac deteta! 21:01
Vesti NAKON 3 SINA HTELA JE DEVOJČICU, A ONDA JE NJEN STOMAK POČEO DA RASTE VIŠE NEGO ŠTO JE NORMALNO: Lekar samo što nije pao od šoka 13:10
Ispovesti MARTINI JE DEČKO NAPRAVIO BEBU, A REAKCIJA NJEGOVE SUPRUGE ŠOKIRA - ni od dece nije očekivala takav stav! Ovo je muškarac koji bez problema osvaja žene! (FOTO) 21:50
Roditeljstvo BILA JE NA LUDOJ ŽURKI ZA NOVU GODINU I NAPILA SE: Dva dana kasnije je osetila bol u stomaku, a niz noge joj se slila krv - lekari su ZANEMELI zbog onog što su videli! 21:30
Ispovesti MUŽ ME JE PRIMORAO DA MU RODIM DETE KOJE NISAM ŽELELA: Izgubila sam posao zbog toga i sada ga prezirem! 19:45
Roditeljstvo ČEKAO JE DA POLETE KADA JE STJUARDESA IZGOVORILA NJEGOVO IME: Pred svima mu je saopštila istinu - sve vreme su mu radili o glavi 20:20
Vesti ONE IMAJU JEDNO TELO, DVE GLAVE I JEDNOG MUŽA - a sada su, kako se čini, TRUDNE! Jednim potezom napravile pompu! (FOTO) 16:40
Ispovesti ZAVOLELI SU SE, ONA JE ZATRUDNELA, A ONDA SU OTKRILI JEZIVU ISTINU: Saznali su da su brat i sestra! (FOTO) 17:15
Brak i veze TRAŽIO JOJ JE DA ABORTIRA NJIHOVO DETE, ali na klinici joj je iz fascikle ispala fotografija zbog koje nije prestajala da plače! Odustala je, a on joj se surovo osvetio na VENČANJU! 14:29
Roditeljstvo RODILA JE TROJKE I ODLUČILA DA ŽELI JOŠ DECE: Kada je otišla na prvi pregled, doktor je u čudu gledao šta joj raste u stomaku 15:35
Roditeljstvo OVA ŽENA JE IZGUBILA 23 BEBE: Pretrpela je agoniju kakvu bi malo ko mogao da zamisli, a onda je i lekarima pala vilica kada je došla na pregled! 16:01
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 16:01