Zanimljivosti JOVANA TOMIĆ USKORO POSTAJE MAMA: S našim košarkašem čeka bebu i otkriva kako planira da se izbori s novim izazovima! 11:20
Odrasli ISTINA O "ČAJEVIMA I KAPIMA ZA PLODNOST": Ginekolog Jovana Leković - Kod ovog problema nema pomoći, ma koliko ih pili! (VIDEO) 11:35
Odrasli TABU TEMA O KOJOJ SE MALO PRIČA: Ovo je istina o intimnosti tokom ciklusa koju vam niko nije rekao, a MORATE da je znate! 23:01
Roditeljstvo POKUŠAVALA SAM MESECIMA DA ZATRUDNIM I NIŠTA: Onda mi je mama saopštila da je trudna 11. put, nije mi bilo svejedno, ali onda se deslio čudo! (FOTO, VIDEO) 18:35
Odrasli STOMAK JOJ JE OSTAO NADUVEN NAKON POROĐAJA, MISLILA JE DA JE TO NORMALNO: Šest meseci kasnije, otkrila je UZROK i to ju je potpuno slomilo! 10:20
Strast U NADI DA SPASEMO BRAK IMALI SMO ODNOS SA DRUGIM PAROM: Moj muž koji je to predložio sad je lud od ljubomore, a tek kad čuje novost! 23:01
Odrasli GODINAMA NIJE USPEVALA DA OSTANE TRUDNA: Ni vantelesne nisu pomagale, a onda su lekari otkrili pravi uzrok 19:20
Ispovesti BILA MI JE KAO SESTRA I JEDVA SAM ČEKALA DA POSTANEMO KUME: Pred venčanje mi je rekla da me ne želi na svojoj svadbi i to zbog OVOGA! 19:40
Vesti POLICIJAC JE ZAUSTAVIO AUTO I PRIŠAO VOZILU: Posle ovih njegovih reči zbunjeni vozač nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO) 17:10
Odrasli KOLIKO JE NORMALNO UGOJITI SE U TRUDNOĆI: Čak tri od četiri trudnice ima problem sa kilažom! 11:40
Odrasli DA LI PILULE ZA KONTRACEPCIJU MOGU DA IZAZOVU RAK? Ginekolog dr Rakić rešava dilemu i otkriva koja grupa žena je stvarno UGROŽENA 17:20