Ispovesti BILA MI JE KAO SESTRA I JEDVA SAM ČEKALA DA POSTANEMO KUME: Pred venčanje mi je rekla da me ne želi na svojoj svadbi i to zbog OVOGA! 19:40
Vesti POLICIJAC JE ZAUSTAVIO AUTO I PRIŠAO VOZILU: Posle ovih njegovih reči zbunjeni vozač nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO) 17:10
Odrasli KOLIKO JE NORMALNO UGOJITI SE U TRUDNOĆI: Čak tri od četiri trudnice ima problem sa kilažom! 11:40
Odrasli DA LI PILULE ZA KONTRACEPCIJU MOGU DA IZAZOVU RAK? Ginekolog dr Rakić rešava dilemu i otkriva koja grupa žena je stvarno UGROŽENA 17:20
Roditeljstvo PAR JE USVOJIO TROJKE, 7 DANA KASNIJE DESILO SE NEZAMISLIVO: Čak je i doktor zanemeo, nije verovao da je to moguće! (VIDEO) 20:20
Odrasli DR VANJA MILOŠEVIĆ OTKRIVA KAKO IZGLEDA ŽIVOT ŽENE SA DVE VAGINE: Imao sam takve pacijentkinje - evo da li mogu da zatrudne sa dve bebe i dva muškarca! 15:40
Vesti DVOGODIŠNJI DEČAK ŠOKIRAO SVET ODGOVORIMA: Opisao kako je bilo u majčinom stomaku - da li je ovo moguće? (VIDEO) 10:20
Brak i veze KRISTINA JE LETOVALA NA KUBI I ZALJUBILA SE U NJEGA: Gde god se pojave svi gledaju samo u jedno, a ovo je njihova poruka svetu! (VIDEO) 14:15
Zanimljivosti EMOTIVAN VIDEO TRUDNE ANJE MIT: Dirljiv trenutak na pozorišnoj sceni, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO) 19:10
Odrasli NOVO OTKRIĆE ZAPANJILO SVE- koliko kalorija je potrebno da žene unose tokom trudnoće? Više nego što se misli! 15:45