Vesti Besna mlada izbacila zaovu sa svog venčanja zbog objave na društvenim mrežama: Svima je odala našu TAJNU! 21:30
Vesti MIA ima sina od 7 dana, a za mesec dana će roditi drugo DETE: Ljudi potpuno zbunjeni kako je ovo moguće! 14:45
Odrasli Rešena MISTERIJA koja zbunjuje TRUDNICE: Da, vaša STOPALA rastu tokom trudnoće, evo šta se dešava nakon porođaja 15:15
Brak i veze Posle 30 godina braka, supruga mu je priznala da ga vara decenijama, a onda ga je dokrajčila najvećom TAJNOM 17:30
Brak i veze Otkrila sam da me dečko vara s mojom sestrom, a onda je usledila vest koja je promenila SVE! 22:20
Zanimljivosti Rijana dobila ćerku i dala joj ime koje je Srbima urnebesno: Nakon pakla s bivšim i SMRTI oca - pevačica konačno SREĆNA 09:38
Odrasli SOFI muku muči sa neobičnim bolom u TRUDNOĆI: Ne može da sedi, kao da ima igle u ZADNJICI! 11:40
Odrasli Tramp tvrdio da PARACETAMOL u trudnoći izaziva AUTIZAM - Svetska zdravstvena organizacija se oglasila i OBJASNILA 10:20
Roditeljstvo Naša influenserka podelila VIDEO SA BEBOM: Rida, a ono što je njena jednogodišnja ćerka tada uradila ju je još više SLOMILO 11:05
Ispovesti Ivana (20) na društvenim mrežama otkrila strašnu ISTINU o MUŽU: Vratila sam se roditeljima sa bebom, bez posla i ponosa 14:15