Roditeljstvo Naša influenserka podelila VIDEO SA BEBOM: Rida, a ono što je njena jednogodišnja ćerka tada uradila ju je još više SLOMILO 11:05
Ispovesti Ivana (20) na društvenim mrežama otkrila strašnu ISTINU o MUŽU: Vratila sam se roditeljima sa bebom, bez posla i ponosa 14:15
Odrasli HRČETE u trudnoći? Ovih 5 SAVETA mogu da POMOGNU, ali u jednom slučaju morate kod LEKARA 10:45
Vesti Mina iz Leskovca je bila na samrti, a onda je stigao dugo očekivani lek: Posle te borbe, Bog ju je nagradio NAJVEĆIM poklonom 09:43
Roditeljstvo KARINA JE SA SVEGA 15 GODINA RODILA BLIZANCE: "Ljudi mi govore da je moj život jadan, ali ne znaju pravu istinu!" (VIDEO) 20:20
Vesti ČUVALA JE VELIKU SESTRINU TAJNU OD PORODICE: Majka i treća sestra sada žele da je se odreknu, totalni haos u porodici! 18:15
Zanimljivosti MILICA NIJE NI POSUMNJALA DA JE TRUDNA: "Da se beba nije ritnula, pomislila bih da sam se samo ugojila!" (VIDEO) 15:50
VIP saveti IVANA SE PORODILA 3 PUTA ZA TRI GODINE: U svakoj trudnoći se ugojila 20 kilograma, a sada je kao manekenka - ovo je njena TAJNA 12:20
Roditeljstvo "AKO ZATRUDNIŠ, LETIŠ IZ KUĆE": Potresne reči oca upućene ćerki kojoj je uništen životni san, a OVO je razlog! 20:15