Strast TRUDNA ŽENA KOJA JE SPAVALA SA 1.057 MUŠKARACA ZA 12 SATI? Boni Blu objavila video koji je izazvao ŠOK, ceo svet se pita samo jedno! (FOTO) 16:13
Roditeljstvo REKLI SU JOJ DA ĆE JOJ BEBA UMRETI U STOMAKU - morala je da se spremi za najgore! Odlučila se za nešto što je ZAPANJILO LEKARE! (VIDEO) 21:05
Vesti "NAPRAVIO SAM DETE NASTAVNICI KAD SAM IMAO 13 GODINA"! Progovorio dečak, glavni akter afere o kojoj bruji svet: Ovo je istina šta se zaista dogodilo! (FOTO) 09:35
Odrasli EVO ŠTA SE DEŠAVA U STOMAKU KADA TRUDNICA PUŠI - snimci potresli svet! Svi smo znali da su cigarete štetne, ali novo istraživanje pokazalo je nešto još strašnije! 10:55
Roditeljstvo SLAVNA MANEKENKA OBJAVILA SLIKU TRUDNIČKOG STOMAKA I PODIGLA SVET NA NOGE: Ljudi uvereni da je poslala snažnu poruku - "stidite se vi koji koristite SUROGAT MAJKE"! 18:30
Roditeljstvo BEBA MI JE TRIPUT UMIRALA U STOMAKU, U JEDNOM TRENUTKU SU MI DALI PILULU ZA ABORTUS: Govorili su mi da treba "da izbacim ostatak", nisam ni sanjala šta me tek čeka! (FOTO) 17:55
Ispovesti ŽENA SA DVE VAGINE ODGOVORILA NA 4 NAJBIZARNIJA PITANJA: Izjave: "Imam dve menstruacije" i "Mogu da zatrudnim sa dva različita muškarca" su najmanje šokantne! 14:51
Zanimljivosti BRITANIJA U ŠOKU! PRINCEZA SE PORODILA - a sve vreme je KRILA trudnoću: Sad odbija da pokaže bebu, mediji bruje o tome šta je razlog! 17:40
Roditeljstvo PAR SE GODINAMA BORIO ZA POTOMSTVO, a onda su odlučili da usvoje devojčicu! Kada je 3 meseca kasnije ona otišla na pregled lekar je ZANEMEO od prizora u njenom stomaku! 14:40
Odrasli OVAKAV BELEG NA NOKTU SIGURAN JE ZNAK RAKA: Žena nije ni sanjala da je teško bolesna, simptom se pojavio tik pred porođaj, a onda je usledilo NAJGORE! (FOTO) 18:36
Zanimljivosti EVO KAKO JE MELANIJA IZGLEDALA KADA JE BILA TRUDNA, ljudi trljaju oči u neverici: Procurilo kako je Tramp reagovao kada je čuo da će 5. put postati otac - mnogi ga osudili! (FOTO/VIDEO) 18:45
Roditeljstvo OVAJ PAR ČEKA 20. DETE! Sada je otkrivena njihova tajna, ljudi preneraženi! (VIDEO) 14:30