Brak i veze TORTA JE TREBALO DA OTKRIJE POL BEBE, ali kada su je zasekli iz nje je nešto iscurilo! On je zabezeknuto gledao, a onda se začuo vrisak i krenule su suze! (VIDEO) 14:30
Roditeljstvo MARIJA JE PRIHVATILA SUDBINU, ALI JE ONDA U 46. IZNENADA ZATRUDNELA! Pevačica je odustala, međutim, univerzum je za nju imao drugačiji plan! 08:30
Roditeljstvo MOJA BEBA MISLI DA JE I DALJE U STOMAKU: Hit snimak devojčice otopiće vam srce, evo šta radi (VIDEO) 06:45
Odrasli PRVI SIMPTOM RAKA JAJNIKA! Nema žene koja bi pomislila da ovaj znak govori o opakoj bolesti, a priča jedne Britanke će vas naježiti! 14:31
Zanimljivosti TRUDNA PEVAČICA IZAŠLA NA BINU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pogledajte video zbog kog je reagovalo na milione ljudi, gledali su je u neverici! (VIDEO) 20:11
Roditeljstvo MAMA IZAŠLA IZ PORODILIŠTA, PA UBRZO SAZNALA NEŠTO ZAPANJUJUĆE! Za nju je to bio najveći blagoslov, ali mnogi su je dočekali na nož! (VIDEO) 16:50
Zanimljivosti MARIJA KILIBARDA OTKRILA ZAŠTO JE ON NIKAD NIJE ZAPROSIO: Atraktivna voditeljka na svet mu je donela ćerkicu, ali još nisu izgovorili sudbonosno "da"! 14:31
Roditeljstvo NAKON 23 GODINE JE OSTALA TRUDNA, A ONDA SE DESILO ČUDO! Nećete verovati kako je nagrađena za svu muku 05:16
Roditeljstvo MARIJA KILIBARDA OBJAVILA SREĆNE VESTI - OBRATILA SE I SVEKRVI, POZNATOJ GLUMICI: "Najdraža naša baka Ljilja!" (FOTO) 20:00
Odrasli NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA DOK MEĐU NOGAMA NISAM UGLEDALA GLAVU: Bila je uplašena, ali rodila je zdravu bebicu Aleksandru 13:23
Vesti PRIŠLA MI JE ŽENA NA PLAŽI I UPERILA PRSTOM U OŽILJAK NA STOMAKU: "Ja svoje krijem, a ti to tako javno pokazuješ!" 11:49