Zanimljivosti BRITANIJA U ŠOKU! PRINCEZA SE PORODILA - a sve vreme je KRILA trudnoću: Sad odbija da pokaže bebu, mediji bruje o tome šta je razlog! 17:40
Roditeljstvo PAR SE GODINAMA BORIO ZA POTOMSTVO, a onda su odlučili da usvoje devojčicu! Kada je 3 meseca kasnije ona otišla na pregled lekar je ZANEMEO od prizora u njenom stomaku! 14:40
Odrasli OVAKAV BELEG NA NOKTU SIGURAN JE ZNAK RAKA: Žena nije ni sanjala da je teško bolesna, simptom se pojavio tik pred porođaj, a onda je usledilo NAJGORE! (FOTO) 18:36
Zanimljivosti EVO KAKO JE MELANIJA IZGLEDALA KADA JE BILA TRUDNA, ljudi trljaju oči u neverici: Procurilo kako je Tramp reagovao kada je čuo da će 5. put postati otac - mnogi ga osudili! (FOTO/VIDEO) 18:45
Roditeljstvo OVAJ PAR ČEKA 20. DETE! Sada je otkrivena njihova tajna, ljudi preneraženi! (VIDEO) 14:30
Dete MISLILI SU DA NA ULTRAZVUKU VIDE BEBU KAKO DUVA BALON: Kada je stigla dijagnoza sledili su se - odmah su predložili abortus, ali majka nije htela ni da čuje! (VIDEO) 19:35
Zanimljivosti MISLILA SAM DA JE MENOPAUZA U 45. KAD ONO - TRUDNA SEDMI PUT! Glumica odbila da otkrije ko je otac deteta! 22:01
Vesti NAKON 3 SINA HTELA JE DEVOJČICU, A ONDA JE NJEN STOMAK POČEO DA RASTE VIŠE NEGO ŠTO JE NORMALNO: Lekar samo što nije pao od šoka 14:10
Ispovesti MARTINI JE DEČKO NAPRAVIO BEBU, A REAKCIJA NJEGOVE SUPRUGE ŠOKIRA - ni od dece nije očekivala takav stav! Ovo je muškarac koji bez problema osvaja žene! (FOTO) 22:50
Roditeljstvo BILA JE NA LUDOJ ŽURKI ZA NOVU GODINU I NAPILA SE: Dva dana kasnije je osetila bol u stomaku, a niz noge joj se slila krv - lekari su ZANEMELI zbog onog što su videli! 22:30
Ispovesti MUŽ ME JE PRIMORAO DA MU RODIM DETE KOJE NISAM ŽELELA: Izgubila sam posao zbog toga i sada ga prezirem! 20:45
Roditeljstvo ČEKAO JE DA POLETE KADA JE STJUARDESA IZGOVORILA NJEGOVO IME: Pred svima mu je saopštila istinu - sve vreme su mu radili o glavi 21:20