Zanimljivosti SLAVNA MANEKENKA OSTALA TRUDNA SA 44 GODINE - lekari je upozorili! Žizel mora da se pazi OVOGA 08:31
Zanimljivosti NAJLEPŠA MANEKENKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Žizel je sa njim uhvaćena DVE nedelje nakon razvoda, sada mu rađa dete 08:31
Zanimljivosti ŽIZEL BUNDŠEN ŠOKIRALA LEKARE: Evo kako želi da svoju treću bebu donese na svet! (FOTO) 17:20
Telo TRUDNA RIJALITI-ZVEZDA SE POJAVILA U TANGAMA NA CRVENOM TEPIHU: Kada je okrenula pozadinu, popadale vilice (VIDEO) 09:39
Odrasli MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje 20:45
Foto dana Glumica Šarlot Doson ovako se spremila za Noć veštica, a kako se vama sviđa njena ideja? 12:38
Roditeljstvo OVAJ VIDEO JE POGLEDAN 1,6 MILIONA PUTA: Majka je došla kod ćerke, ne sluteći šta je čeka, videla je šta ona drži u ruci i skamenila se, a onda zavrištala! (VIDEO) 13:35
Odrasli LEKARI SU MISLILI DA IMAM OGROMAN TUMOR NA MATERICI, A PRAVA DIJAGNOZA JE BILA ŠOK! Svi se pitaju kako je ovo moguće 09:40
Ispovesti ZAPOČELA SAM AFERU SA OŽENJENIM ŠEFOM! Počelo je kao flert, ali jedno veče je sve promenilo i sad sam saznala nešto što bi moglo da bude KOBNO! 21:15
Vesti BILA JE UBEĐENA DA JE SA 57 GODINA U MENOPAUZI: Usledilo je otkriće koje ju je načisto slomilo, gušila se u suzama, tome se nije nadala ni u snovima! (VIDEO) 16:40
Odrasli ISTINA O CIMETU KOJU MALO KO ZNA: Može biti veoma opasan, ove grupe ljudi ne smeju ni da ga pomirišu! 10:05
Brak i veze TORTA JE TREBALO DA OTKRIJE POL BEBE, ali kada su je zasekli iz nje je nešto iscurilo! On je zabezeknuto gledao, a onda se začuo vrisak i krenule su suze! (VIDEO) 14:30