Odrasli TRUDNICA JE PRIMETILA DA NE MOŽE DA SAVIJA NOŽNE PRSTE: Usledila je JEZIVA dijagnoza - morala je da bira između svog i života bebe! (FOTO) 19:30
Roditeljstvo MAMA ME JE RODILA SA 13 GODINA! Danijela je otkrila detalje odrastanja i zašto se OTUĐILA od oca! (VIDEO) 19:30
Brak i veze SRAMOTA IH JE DA PRIZNAJU, ALI SKORO SVAKI PAR TOKOM INTIMNOG ODNOSA RADI OVO - ni ne znate koliko je to rizično! 07:01
Dete BILA JE SLOMLJENA OD BOLA POSLE JEZIVE DIJAGNOZE BEBE U NJENOM STOMAKU: Briznula je u plač, mogla je da uradi samo JEDNO - na porođaju su lekari zinuli od čuda! (VIDEO) 18:40
Zanimljivosti TAMARA IZ RADNE AKCIJE SE GODINAMA BORILA ZA DETE: Planirala je vantelesnu oplodnju, a onda joj se desilo ČUDO - u PETOJ deceniji! 15:50
Odrasli OVO JE JEDINA ISTINA! Evo da li smete da imate intimne odnose tokom ciklusa - žene, niste ni svesne koliko RIZIKUJETE! 09:40
Brak i veze BILA SAM TRUDNA KAD SAM UHVATILA DEČKA U PREVARI, OPROSTILA SAM MU! Posle novog neverstva se suočila s njim, nakon OVIH njegovih reči sve je bilo jasno! 20:30
Ispovesti RAĐAM DECU PO NARUDŽBINI, TRUDNOĆA KOŠTA 15.000 EVRA: Kupila je kuću i dva stana - a evo koliko puta se porodila 16:12
Zanimljivosti TERAO JU JE DA IMA ODNOSE SA DRUGIMA DOK JE ON GLEDAO: Ubijena je u 9. mesecu trudnoće, a njene poslednje reči lede krv u žilama - ovo je najtragičnija holivudska priča! 18:50
Odrasli ZATRUDNELA SAM, ALI I DALJE SAM IMALA INTIMNE ODNOSE: 14 dana kasnije lekari su zabezeknuto gledali u moju matericu, a ja umalo nisam pala u nesvest! (FOTO) 13:51
Strast TINEJDŽERKA (18) ŠOKIRALA: Spavala sam sa kumom koji je 27 godina stariji, pocrvenim čim se setim šta smo sve radili - ali sada me brine jedna njegova rečenica! 17:50
Roditeljstvo GODINAMA SMO POKUŠAVALI DA DOBIJEMO BEBU I NIŠTA NIJE POMOGLO: Usvojili smo 17 dece i onda saznali ISTINU koja nas je slomila! (FOTO) 11:41