Odrasli DR VANJA MILOŠEVIĆ OTKRIVA KAKO IZGLEDA ŽIVOT ŽENE SA DVE VAGINE: Imao sam takve pacijentkinje - evo da li mogu da zatrudne sa dve bebe i dva muškarca! 15:40
Vesti DVOGODIŠNJI DEČAK ŠOKIRAO SVET ODGOVORIMA: Opisao kako je bilo u majčinom stomaku - da li je ovo moguće? (VIDEO) 10:20
Brak i veze KRISTINA JE LETOVALA NA KUBI I ZALJUBILA SE U NJEGA: Gde god se pojave svi gledaju samo u jedno, a ovo je njihova poruka svetu! (VIDEO) 14:15
Zanimljivosti EMOTIVAN VIDEO TRUDNE ANJE MIT: Dirljiv trenutak na pozorišnoj sceni, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO) 19:10
Odrasli NOVO OTKRIĆE ZAPANJILO SVE- koliko kalorija je potrebno da žene unose tokom trudnoće? Više nego što se misli! 15:45
Kosa INFLUENSERKA I MODEL SOFIJA RIČI OTKRIVA TAJNU NJENE NEGOVANE KOSE NAKON TRUDNOĆE: Ovo savetuje svakoj ženi! 12:48
Ispovesti ODUŠEVILA SAM SE KADA SAM SAZNALA DA SAM NAJZAD TRUDNA: A on me je ostavio i otišao ženi koju je znao da najviše mrzim! 21:10
Ispovesti MOJA PORODICA JE ODUŠEVLJENA TRUDNOĆOM MOJE SESTRE OD TETKE: Kada bi samo znali ko je otac njenog deteta, ne bi se tako radovali! 21:01
Odrasli ZAŠTO JE BOLJE ZATRUDNETI SA 23 NEGO SA 38 GODINA: Zbog ovaga lekari savetuju ranije majčinstvo! (VIDEO) 09:40
Roditeljstvo OVO NIKAD NE TREBA DA GOVORITE TRUDNICAMA: Ovih 8 rečenica izbegavajte po svaku cenu! 11:05
Ispovesti SAZNALA SAM DA SAM TRUDNA I MOJ SUPRUG JE PRESREĆAN: Ali kada bi znao moju tajnu digla bi mu se kosa na glavi! 20:02