Roditeljstvo ČEKAO JE DA POLETE KADA JE STJUARDESA IZGOVORILA NJEGOVO IME: Pred svima mu je saopštila istinu - sve vreme su mu radili o glavi 21:20
Vesti ONE IMAJU JEDNO TELO, DVE GLAVE I JEDNOG MUŽA - a sada su, kako se čini, TRUDNE! Jednim potezom napravile pompu! (FOTO) 17:40
Ispovesti ZAVOLELI SU SE, ONA JE ZATRUDNELA, A ONDA SU OTKRILI JEZIVU ISTINU: Saznali su da su brat i sestra! (FOTO) 18:15
Brak i veze TRAŽIO JOJ JE DA ABORTIRA NJIHOVO DETE, ali na klinici joj je iz fascikle ispala fotografija zbog koje nije prestajala da plače! Odustala je, a on joj se surovo osvetio na VENČANJU! 15:29
Roditeljstvo RODILA JE TROJKE I ODLUČILA DA ŽELI JOŠ DECE: Kada je otišla na prvi pregled, doktor je u čudu gledao šta joj raste u stomaku 16:35
Roditeljstvo OVA ŽENA JE IZGUBILA 23 BEBE: Pretrpela je agoniju kakvu bi malo ko mogao da zamisli, a onda je i lekarima pala vilica kada je došla na pregled! 17:01
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 17:01
Roditeljstvo TATA SE ZALEDIO OD ŠOKA KADA MU JE ŽENA OTKRILA ISTINU O TREĆEM DETETU: Gledao ju je trudnu i nije mogao da progovori! (VIDEO) 15:35
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 15:01
Brak i veze IMALA JE UDES I NA UVIĐAJU SE POJAVIO ON: Zaljubila se na prvi pogled u policajca, ali postojao je jedan veliki problem! (FOTO/VIDEO) 18:10
Ispovesti ZNAO SAM DA JE GREŠKA DA UĐEM U KREVET S DIREKTOROVOM ĆERKOM: Jedne noći me stisla i nije me puštala, ali onda je usledio PAKAO! 23:55
Brak i veze "JOŠ SAM BILA UDATA KADA SAM OSTALA TRUDNA S DRUGIM": Njena priča je zaperepastila ljude, a tek onda je otkrila pravu PIKANTERIJU! (VIDEO) 21:40