Vesti NASTAVNICA OD UČENIKA TRAŽILA DA IMAJU GRUPNJAKE - terala ih je da nose JEZIVE maske iz kultnog filma! Majka jedne od žrtava pohotne učiteljice otkrila još ŠOK detalja! 21:45
Roditeljstvo UNUK JE OTIŠAO KOD BAKE, A ONDA JE MAJKA PRIMILA JEZIV POZIV: Srce joj je stalo od šoka, a kada je stigla tamo lekari su već bili oko deteta, a njen drugi sin na kolenima! (VIDEO) 16:55
Roditeljstvo VOZILA JE SINA KROZ PRODAVNICU, A ONDA MU JE ODJEDNOM PRIŠAO STARAC I GURNUO MU NEŠTO U DŽEP: "Pretrnula sam od straha, kad sam mu videla OČI, sve mi je bilo jasno"! 13:01
Vesti DEČAK JE EKSPERIMENTISAO U SOBI, KAD MU JE NA VRATA ZALUPAO FBI: Agenti su imali zaštitna odela, nosili su specijalne uređaje zbog njegovog otkrića! (VIDEO) 19:40
Ispovesti MAJKA JE U AUTOBUSU URLALA NA SINA (6), IZGOVORILA MU JE JEZIVU STVAR: Svi su zanemeli od šoka, a onda mališan uradio nešto nečuveno, ljudi ostali ukopani! 09:41
Dete DEČAK IZGUBIO OKO POSLE JEDNOG POLJUPCA: Mališan prolazi kroz pakao, njegova majka upozorava, ovo je bio okidač (FOTO) 10:20
Roditeljstvo OTIŠLA JE NA POROĐAJ I DOŽIVELA NAJVEĆE IZNENAĐENJE U ŽIVOTU: Kada je ugledala bebu vrisnula je od šoka! (FOTO) 17:01
Vesti OVAJ ČETVOROGODIŠNJAK JE UMIRUĆOJ SESTRICI DAO JEDNO OBEĆANJE! 13 godina kasnije je uradio nešto što izaziva jezu i tera suze na oči! (FOTO) 13:55
Vesti ŠESTOGODIŠNJI DEČAK JE 2017. NESTAO, ali se posle filma o njemu misteriozno pojavio pre mesec dana! Kada su policajci videli ko ga je držao nisu mogli da dođu sebi! 20:10
Vesti DEČAK JE PRIŠAO KAVEZU U ZOO VRTU: Životinja je iskočila iza drveta, a onda se prolomio KRIK deteta! (VIDEO) 12:10
Odrasli DEČAK (5) SE NEDELJAMA ŽALIO DA GA BOLI UVO I NIJE MOGAO DA JEDE: Rendgen snimak zaprepastio je celu bolnicu - nisu verovali šta je PROGUTAO! (FOTO) 19:50
Vesti TRUDNICA JE ŠETALA PSA KADA JE PRIMETILA NEŠTO NA KOMŠINIČINOM PROZORU - vrisnula je od šoka i potrčala! Dok se borila za dah, dete je već padalo! (FOTO) 14:47