Zanimljivosti

Evo gde je završila Dimitrovska posle najave razvoda od Amidžića! U nikad je VRELIJEM IZDANJU! (FOTO)

Lepa manekenka uživa na najepšim plažama Grčke, dok joj fanovi poručuju da izgleda poput boginje i pravi zazubice bivšem mužu, ali i da nikada nije bila lepša!

21.07.2022 17:00

Evo gde je završila Dimitrovska posle najave razvoda od Amidžića! U nikad je VRELIJEM IZDANJU! (FOTO)
Foto: N. Mandić

Vest da se posle 10 godina braka u kome su dobili i sina Matiju razvode voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska još se nije ohladila, a Danijela je već otputovala sa pevačicom Anom Kokić u Grčku. Njima nije bilo teško da se kolima zapute i uživaju u putovanju, a Danijela je fanove redovno objavama obaveštavala gde i šta radi. Primetno je da joj posle decenije braka žensko društvo i samostalno letovanje itekako prija, a i ko bi je bolje razumeo od prijateljice koja se i sama razvela od vaterpoliste Nikole Rađena.

Danijela je tako objavljivala fotografije iz apartmana, tokom sređivanja za izlazak, a širok osmeh na skoro svakoj fotografiji je jasan znak koliko joj trenutno odgovara da bude sama. Poslednje u nizu objava su i one sa plaže. Dimitrovska je postavila fotografiju pod nazivom:

- Okupana suncem, hidrirana i gledam svoja posla -

Mnogi su se zapitali i gde je ta fantastična oaza u kojoj lepa manekenka puni baterije, a u pitanju je "Sahara resort" na Halkidikiju. Ova plaža je najpoznatiji u toj regiji, a nalazi se u blizini Nea Kalikratije. Plaža je poznata kao ogroman risort koji posećuje uglavnom mlađa populacija i lokalni Grci.

Danijela ima 35 godina, ali izgleda mnogo mlađe, a pogotovo bez šminke sa dugom puštenom svetlosmeđom kosom i u ciklama bikiniju koji je istakao sve njene obline.

instagram-danijeladimitrovska

Dimitrovska nikad izazovnija

Dimitrovska se opredelila i za drugi bikini koji je u crvenoj boji, a pratioci su bili dodatno neodlučni razmišljanjima koji joj bolje stoji.

- Danijela je definicija lepote. Izgleda kao da je sišla sa Olimpa -

- Prelepa si -

- Najzad slobodna!!! To je već priča! -

- Obožavamo te, dođi do Crne Gore -

- Kakva perelepa žena, divio bih se tvoj lepoti celog svog života -

- Nemoj praviti zazubice bivšem mužu -

- Nikad nisi bila lepša! -

instagram-danijeladimitrovska

Danijela u bikiniju

Našao se i poneki komentar ne toliko laskav, ali koji nije bio upućen direktno njoj.

- Nažalost pri pogledu na nju prva mi je asocijacija onaj užasni šabački brka - napisali su neki od pratilaca koji očigledno ne simpatišu sada već njenog bivšem muža Ognjena Amidžića.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Dragi zeka

23.07.2022 08:48

U nikad vrelijem izdanju? Ja vidim da je u kupaćem. Ili se do sada nije skidala u kupaći?