Dete KADA DOJENJE LOŠE UTIČE NA RAZVOJ GOVORA: Čuvena doktorka Čabarkapa upozorava - jedan od najvećih razvojnih problema kod dece roditelji izazivaju OVOM rečenicom! (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo DEVOJČICI SU U NARUČJE STAVILI SESTRICU OD NEKOLIKO MESECI: Niko se nije nadao onome što je beba uradila, snimak zaludeo milone ljudi širom sveta! (VIDEO) 19:40
Dete SVI MISLE DA SU DECA DANAS SVE VIŠE GOJAZNA ZBOG SLATKIŠA - ALI ISTINA JE MNOGO OPASNIJA! Nutricionistkinja upozorila i na voće - ovo je kobna greška koju mnogi roditelji čine! 19:45
Roditeljstvo ODNOS RODITELJA I DECE SE VEOMA LAKO NARUŠI UPOZORAVAJU PSIHOLOZI: Ove 4 rečenice nemojte NIKAD koristiti u razgovoru sa mališanima! 17:30
Ispovesti KADA JE MLADA VIDELA KO JE DOŠAO NA NJENO VENČANJE TIM OSOBAMA JE NAPLATILA HRANU I PIĆE: Žestoko je kaznila one koji nisu mogli da ispoštuju OVO pravilo 14:20
Strast SUPRUGA ME TRETIRA KO DA SAM OTIRAČ ZA NOGE, A ONDA SAM SAZNAO ŠTA RADI DOK SAM JA NA POSLU: Ovo krije od mene 15 godina, srce mi je slomila! 19:20
Odrasli EVO KOLIKO ČESTO BI TREBALO DA MOKRITE TOKOM DANA U ZAVISNOSTI OD TOGA KOLIKO IMATE GODINA: Podaci će vas raspametiti 14:40
Psihologija EVO ŠTA SE DEŠAVA KADA OTAC ISTUČE ĆERKU: Potresne reči Vladete Jerotića i sada snažno odjekuju - ovo bi svaki roditelj trebalo da zna! 19:40
Zanimljivosti JEDINA ISTINA O BRAKU ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA: Ovo su godinama krili od svih, ali jedno nisu mogli da sakriju! 11:21
Zanimljivosti OVE SLIKE ANE IVANOVIĆ OTKRIVAJU SVE - POSLALA PORUKU ŠVAJNŠTAJGERU! U prvom planu ruka bebe, ljudi u suzama, gledaju i pitaju se: Šta se to dogodilo?! (FOTO) 15:33
Strast ŽENA MI JE REKLA DA JE DO 26. GODINE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA: Ne znam ni sam zašto sam dalje kopao - priznala mi je koji je pravi broj i ja sam UVENUO! 14:55
Foto dana Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom prisustvovali su paradi u Londonu povodom 80 godina od završetka Drugog svetskog rata 14:31