Zanimljivosti JELENA ĐOKOVIĆ NA NOGAMA IZ LOŽE BODRI NOVAKA: Savršeno stilozovana, ali su svi gledali samo u njene ruke, evo i zašto! (FOTO) 19:30
Zanimljivosti RAZVODI SE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA NA SVETU - brak pukao zbog sajta za odrasle? Muž razljutio javnost detaljima o raskošnom životu 12:48
Dete JA SAM PEDIJATAR I OVO NE DOZVOLJAVAM SVOJOJ DECI: 6 saveta kako da zaštitite mališane ovog leta! 20:20
Ispovesti ZAJEDNO SMO 12 MESECI, viđamo se samo u hotelu, a ona ne dozvoljava ni da priđem njenoj kući: Pita se da li je njen razlog opravdan 15:41
Dete SVAKO TREĆE DETE U SRBIJI IMA PREKOMERNU TEŽINU: Ovo vodi ka hroničnim bolestima već u osnovnoj školi- evo gde roditelji greše 15:01
Odrasli OVO JE ALARM DA VAŠE TELO VAPI ZA VODOM: Ove simptome nikako ne smete da ignorišete, to je znak da organizam pati! 15:35
Dete ZAŠTO AUTIZAM ČEŠĆE POGAĐA DEČAKE: Zabrinuti naučnici - da li je za sve "kriva" hemikalija koja se nalazi čak i u vodi! 13:01
Vesti DOK SAM SE OPORAVLJALA OD TEŠKOG POROĐAJA, SVEKRVA JE OVO RADILA SVAKI DAN U BOLNICI: Nije mi bilo dobro kad je uzela u ruke moju bebu! 18:30
Roditeljstvo KAKO RAZVOD UTIČE NA DECU: Dirljiv crtež malenog dečaka sve je rekao, mnogi su zaplakali! (VIDEO) 16:10
Zanimljivosti STALNO SAM BILA TRUDNA, NE SEĆAM SE KOLIKO SAM ABORTUSA IMALA: Slavna pevačica zapanjila sve svojim priznanjem 13:21
Psihologija ČUVENI PSIHOLOG UPOZORAVA, ove 2 greške roditelji najčešće prave u vaspitanju: Kako da vam dete ne postane mali narcis 19:01
Brak i veze JEDNA KLJUČNA STVAR ODREĐUJE DA LI ĆE VAŠ BRAK TRAJATI DUGO: Bez ovoga je odnos osuđen na propast 10:20